Je haar blonderen zonder schade? Met deze producten kan het

Een blonde coupe is helemaal ‘je van het’ deze zomer. Jammer genoeg is ons haar het niet eens met al dat ontkleuren en bleken. Denk aan uitgedroogde plukken, haarverlies en een duffe uitstraling. Maar we hebben goed nieuws vandaag: met deze haarproducten kun je namelijk je haar blonderen zonder schade.

Ontkleuren, bleken, blonderen: chemische behandelingen waar je haar niet altijd even blij mee is. Maar we zouden The Chair niet zijn, als we daar geen passende oplossing voor hadden gevonden. De nieuwe haarproducten van Matrix bieden namelijk bescherming voor je lokken bij elke stap in het proces. Het maakt dan ook niet uit of je nu van donker naar blond wilt of je blonde lokken zo mooi mogelijk wilt houden.

Haar blonderen zonder schade

Blondes have more fun, right? Misschien droom je al jaren van een blonde coupe en kun je deze nu eindelijk realiseren zonder bang te zijn voor de gevolgen. De Unbreak My Blond-lijn is er voor hen die regelmatig hun haar ontkleuren, maar ook voor alle dames die voor de eerste keer de overstap maken naar het blond.

Haar blonderen zonder schadde met de Unbreak My Blond-lijn

De producten van Matrix:

  • zijn gemaakt op basis van citroenzuur dat voorkomt dat je haar afbreekt
  • zorgen ervoor dat je haar wel tot drie keer sterker wordt (als je de hele lijn meer dan zes keer gebruikt)
  • hebben een intense voeding
  • zijn vrij van sulfaten

In deze productlijn vind je een reinigende shampoo, verzorgende conditioner en een leave-in die je haar voedt als geen ander.

Psst… Benieuwd wat mannen nu écht van blond haar vinden? In deze video vragen we het aan The Chair’s mannenpanel.

Tekst: Renée Prenger

haar blonderen zonder schade

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »