Haar hacks testen met krullen [deel 1]

haar hacks testen met krullend haar

Op Instagram, Pinterest en TikTok wemelt het van de haar hacks. Hoe je in no time een prachtig kapsel creëert. Het ziet er eenvoudig en effortless uit. Maar werken sommige kapsels ook bij krullen? Onze redactrice Renée gaat aan de slag met haar hacks testen voor krullen [deel 1].

Haar hack #1 Low pony met een twist

De video ziet er eenvoudig uit. Maar werkt het ook als je een krullenbos hebt? Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was. Door mijn krullen, heb ik veel klitten waardoor het lastig is om lokken door elkaar te weven. Zou het niet één grote knoop worden? Nou dat viel reuze mee! Het zag er stiekem best leuk uit en was zo gepiept. Wel zijn mijn voorste plukjes wat korter, waardoor je aan de achterkant een groter lengteverschil had in de staart.

Binnenkort zal ik meer haar hacks testen voor krullend haar. Zie jij een cool kapsel voorbij komen (deze drie uitgaan kapsels bijvoorbeeld) die ik moet proberen? Laat het mij weten op onze Instagram!

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles