Haar hacks testen met krullen [deel 1]

Op Instagram, Pinterest en TikTok wemelt het van de haar hacks. Hoe je in no time een prachtig kapsel creëert. Het ziet er eenvoudig en effortless uit. Maar werken sommige kapsels ook bij krullen? Onze redactrice Renée gaat aan de slag met haar hacks testen voor krullen [deel 1].

Haar hack #1 Low pony met een twist

De video ziet er eenvoudig uit. Maar werkt het ook als je een krullenbos hebt? Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was. Door mijn krullen, heb ik veel klitten waardoor het lastig is om lokken door elkaar te weven. Zou het niet één grote knoop worden? Nou dat viel reuze mee! Het zag er stiekem best leuk uit en was zo gepiept. Wel zijn mijn voorste plukjes wat korter, waardoor je aan de achterkant een groter lengteverschil had in de staart.

Binnenkort zal ik meer haar hacks testen voor krullend haar. Zie jij een cool kapsel voorbij komen (deze drie uitgaan kapsels bijvoorbeeld) die ik moet proberen? Laat het mij weten op onze Instagram!

Tekst: Renée Prenger

haar hacks testen met krullend haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »