5x haar inspiratie voor de lente

Dit artikel is voor alle dames die wel wat haar inspiratie kunnen gebruiken. Met de warmere maanden in ons vooruitzicht, krijgen we spontaan zin om ons weer mooi aan te kleden, make-up op te doen en een keer een ander kapsel uit te proberen.

Gaat 2022 dan eindelijk het jaar worden dat we met z’n allen kunnen uitpakken zonder dat een virus roet in het eten gooit? Joost mag het weten. Maar we doen er natuurlijk alles aan om ultiem te genieten van de zomerse lentemaanden die in het verschiet liggen. Met deze nieuwe kapsels bijvoorbeeld. Want met deze fijne haar inspiratie op zak, kun je weer fris het nieuwe seizoen in. We hebben vijf prachtige kapsels voor je verzameld die makkelijk zijn en er elegant uitzien. Je bent er namelijk nog lang niet klaar voor om uren voor de spiegel te gaan staan.

Haar inspiratie: 70’s volume

Volume tot de max. Dat is het devies. Zeker als je het modegepeupel moet geloven. Influencers zijn dol op de Dyson Airwrap en dat is niet voor niets. Een volumineus kapsel is in trek. Maar voor iedereen die zich geen Dyson apparaatje kan veroorloven – wat de meesten zijn, denk ik – bestaan er traditionele haarrollers. Geen idee hoe je ze moet gebruiken? Check dan dit artikel. Gebruik voor de finishing touche een fijne haarlak om je kapsel voor de rest van de dag in model te houden. Onze favoriet is deze Eco Strong Hairspray van Milk_Shake.

Eco Strong haarlak Milk_Shake
Milk_Shake: Eco Strong Hairspray €23,95

Haar inspiratie: baby bangs

Bangs zijn een hit. Punt. Extra in trek zijn de baby bangs. De mini pony die heel flatterend de contouren van je gezicht in de spotlight zet. Heb je wel een gezonde portie lef voor nodig. Durf jij dat aan?

Haar inspiratie: doe maar naturel

Makkelijker kan bijna niet. Je kunt je haar zo natuurlijk mogelijk dragen. Omarm de natuurlijke textuur van je haar. Bijvoorbeeld met de Curly Girl Method. Of – als je geen krullen hebt – dan kun je extra lagen in haar laten knippen om meer textuur aan te brengen. Wil je dat je coupe de hele dag lekker wild blijft zitten? Breng dan extra volume aan met een speciale spray. Deze Styling Potion van Milk_Shake geeft je haar net wat meer body.

Milk_Shake Styling Potion
Milk_Shake: Styling Potion €23,95

Haar inspiratie: de vlecht in een staart

We schreven al eerder over de Instagram hit: Bubble Braids, maar ook de gevlechte paardenstaart is aan een opkomst bezig. Je maakt een lage of hoge paardenstaart en maakt van de staart een simpele vlecht. Het geeft je paardenstaart een elegante upgrade én is hartstikke makkelijk.

Haar inspiratie: met een sjaaltje

Dit is zo’n kapsel dat je de hele lente kunt gaan dragen zonder dat het gaat vervelen. Het is namelijk perfect voor wanneer je die wasbeurt nog een keer wilt overslaan. Je brengt simpelweg wat droogshampoo aan en je maakt een wilde knot. Hier wikkel je dan een mooi sjaaltje overheen waardoor het een sophisticated uitstraling krijgt. Wat losse plukjes aan de voorkant en klaar is dit lente kapsel.

Matrix High Amplify Dry Shampoo
Matrix: Dry Shampoo €14,35

Tekst: Renée Prenger

Haar inspiratie voor de lente

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »