Dé 5 haaraccessoires trends voor de lente

De zon begint weer te schijnen en dat betekent maar één ding: de lente komt eraan! Vul je voorjaarsgarderobe aan met de mooiste haaraccessoires trends van dit moment.

Haaraccessoires tillen je outfit naar the next level. Een vrolijke hoed, een modieus sjaaltje en een elegante haarband toveren een simpele outfit om tot een stijlvolle look die perfect past bij het nieuwe seizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we onze voorjaarsoutfit kunnen showen op het terras of in het park.

Haaraccessoire trends #1: de sportpet

Of je de pet nu draagt om te sporten of gewoon wanneer je een bad hair day hebt; de casual pet is deze lente modieuzer dan ooit. De baseball pet zagen we onder andere bij Celine op de catwalk verschijnen en krijgt zo een elegant randje. Een perfect accessoire om je vette lokken onder te verbergen én er tegelijk stijlvol uit te zien. Een ideale combinatie als je het ons vraagt.

Haaraccessoires trends #2: de haarband

Met de revival van Gossip Girl kan de klassieke haarband natuurlijk niet uitblijven. Ook deze lente steken we ‘m weer volop in ons haar. Hij is er in neutrale tinten, maar ook in fijne pastelkleuren zoals pastel en zacht groen. Ook tof: een haarband vol met parels. Dit haaraccessoire past heel goed bij de romantische jurken die dan weer één van de modetrends van de lente zijn.

Haaraccessoires trends #3: de vrolijke bucket hat

You either hate it, or you love it: de bucket hat zien we wéér op straat deze lente. Dit keer in een opvallend en vrolijk jasje. Denk aan gezellige prints en bonte kleuren. Een haaraccessoire waar je mee opvalt, dat is duidelijk.

Haaraccessoires trends #4: de haarclip

De haarclip is een absolute hit op Instagram en Pinterest! Een fijne coupe voor een dag thuiswerken. Stijlvol en elegant, zeker wanneer je kiest voor een minimalistische haarclip. Ook fijn: je kunt de haarclip altijd in je haar steken wanneer je je haar even uit je ogen wilt hebben.

Haaraccessoires trends #5: het sjaaltje

Het zijden sjaaltje is al jaren een favoriet accessoire, dus het is niet gek dat we ‘m deze lente weer aan onze collectie mogen toevoegen. Al dragen we het sjaaltje nu vooral in ons haar. Dit kan op eindeloos veel manieren; als haarband bijvoorbeeld, maar ook als bandana. Een trend om mee te experimenteren dit seizoen.

Tekst: Renée Prenger

Haar accessoires 2021

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »