Haarklem inspiratie voor elk kapsel

Lang, kort, dik, dun, krullend, stijl. De haarklem staat mooi bij elk kapsel. Maar je moet ‘m dan wel even wat anders stijlen. Hoe precies? Je ziet het met onze haarklem inspiratie.

De haarklem is het accessoire van dit moment. Elke vrouw heeft er meerdere exemplaren van. Dat is niet voor niets, want deze 90’s inspired haarklem is hartstikke praktisch. Je raakt hem immers minder snel kwijt dan de elastiekjes. Het is een klassiek accessoire dat altijd van pas komt. Maar hoe stijl je hem precies?

Haarklem inspiratie voor kort haar

Halve bun omhoog

In plaats van dat je de halve bun vastzet met een elastiek, klem je deze kleine bun vast onder de haarklem. Hier kun je het beste een kleinere haarklem voor gebruiken.

Strak naar achteren

Een combinatie van de wetlook met een lage knot. In plaats van de knot, zet je je lokken vast met een kleine haarklem.

Lekker makkelijk

Pak de voorste plukjes van je korte kapsel en zet deze achter vast met een kleine haarklem. Trek aan de voorkant wat kleine plukjes los voor een nonchalante look en klaar is Kees.

Haarklem inspiratie voor medium lang haar

Als een staart omhoog

Je draait het uiteinde van het haar en zet de klem onderaan je hoofd. Zo vallen de overige lokken over de klem heen. Alsof het een staart is, dus.

Traditioneel

Je wikkelt je haar eerst omhoog en zet het vervolgens vast met de klem. Dit is de meest ‘normale’ manier om de haarklem te dragen en werkt het best bij medium lang haar dat niet al te dik is.

Hoge knot

Je maakt een hoge knot gewoon op de normale manier. Maar in plaats van dat je er een elastiek omheen wikkelt, zet je het uiteinde van je lokken vast met klip aan de onderkant van de knot.

Haarklem inspiratie voor lang haar

Gebruik deze hack

Als je lang en dik haar hebt, blijft de klem vaak minder goed zitten. Maar met deze handige hack is dat verleden tijd!

Half updo

Met deze hack creëer je nog meer volume. En met lang en dik haar is dat geen overbodige luxe.

Maak er eerst een vlecht van

Blijft je kapsel maar niet zitten? Probeer deze hack eens. Zo zakt de haarklem minder snel uit.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met haarklem inspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »