Wow! Dit is de eerste haarkleur opleiding in Nederland

The Color lanceert de allereerste haarkleur opleiding van ’t land! Binnenkort kun je ook zonder vooropleiding een hoge kappersopleiding volgen. „Creatief ben je of ben je niet, het kleuren van haar kan je leren.”

Ben je creatief en wil jij leren hoe jij haar op een professionele en kwalitatieve manier kunt verven? Dan hebben wij goed nieuws voor je. The Color lanceert namelijk The Color College. Een opleiding tot Hair Colorist van twaalf of veertig weken. En dat zonder dat je een vooropleiding op zak hoeft te hebben!

The Color College: dé nieuwste haarkleur opleiding

Heb jij een passie voor het kappersvak, maar heb je (nog) geen ervaring? Dan kun je binnenkort aan de slag bij The Color College. Tijdens deze opleiding word je opgeleid tot een beginnend Hair Colorist zónder dat een kappersachtergrond verplicht is. En je raadt het al: het is voor het eerst in Nederland dat dat mogelijk is.

Founder van The Color Jeffrey Janssen zegt hier het volgende over: „Creatief ben je of ben je niet, het kleuren van haar kan je leren!“ Bij The Color geloven ze eerder in talent dan in een uitgebreid cv. „Onze educators kunnen iedereen met talent de juiste techniek leren,“ zegt Jeffrey. Een ideale oplossing wanneer je in een branche werkzaam bent die tijdens de coronacrisis onder druk kwam te staan. “Mensen in de horeca of zorg bijvoorbeeld. Zij zijn wellicht toe aan een carrière switch en deze opleiding maakt de overgang naar de kapperswereld toegankelijk.“

Dit kun je verwachten van de haarkleur opleiding:

  • Een dag of avond opleiding (het is maar net wat voor jou het beste uitkomt)
  • Je komt terecht in een kleine groep studenten met een begeleidende educator
  • Persoonlijke aandacht van de educator zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen tijdens deze haarkleur opleiding
  • Het leren van de basistechnieken zoals bayalage, highlights en een complete haarkleur
  • Persoonlijk consult

The Color College is geschikt voor groentjes én professionals die zich willen verdiepen in de wereld van haarkleurtechnieken. Het startsein klinkt in januari 2022. Ben jij erbij?

Pssttt.. denk je erover om je haar te blonderen? Doe dit dan niet!

Over Jeffrey Janssen, de oprichter van The Color

Jeffrey Janssen startte dertig jaar geleden zijn carrière in de kapperswereld en is inmiddels een expert in het opzetten van salons. Met heel veel ervaring bij salons in binnen- en buitenland, weet hij als geen ander hoe hij design en communicatie in kunt zetten om een succesvolle nieuwe salon te starten. The Color begon met één vestiging in Nederland en heeft er inmiddels nu vijf verspreid door het hele land. Lees hier meer over The Color Salons.

Tekst: Renée Prenger

vrouw mengt haarverf bij haarkleur opleiding

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »