Dit zijn de beste haarkleuren voor een donkere huidskleur

Heb je een donkere huidskleur? Scroll dan snel verder! We hebben de mooiste haarkleuren voor je op een rij gezet die prachtig staan bij jouw teint.

6x haarkleuren voor een donkere huidskleur

Door jouw warme teint, staan heel veel verschillende haarkleuren jou prachtig. De keuze is reuze dus. We konden daarom maar lastig kiezen uit de mogelijke haarkleuren. Toch hebben we er zes voor je uitgekozen. Van vrolijk lila tot aan het charmante chocolate brown. Welke is jouw favoriet?

Lovely lila

Paars is hot and happening. En dan niet alleen in onze kledingkast. Deze haarkleur staat bij elke vrouw prachtig. Zeker wanneer je een donkere huidskleur hebt. Kijk Keke Palmer maar eens stralen! Kies voor deze haarkleur wanneer je durft op te vallen, want dat ga je zeker doen.

Rood

Deze warme haarkleur matcht als geen ander met een donkere huidskleur. Geen wonder dat het één van Rihanna’s meest iconische kapsels was. Het is spannende haarkleur, die past bij een net zo avontuurlijke dame.

Chocolate tones

Deze haarkleur staat adembenemend mooi bij dames met een donkere huidskleur. Het is namelijk warm en neutraal tegelijk. Wat ons betreft is het een perfecte haarkleur voor wanneer je je haar weer gezond wilt maken na een heftige verfbeurt.

Blonde

Deze gouden highlights vallen extra op bij dames met een donkere huidskleur. Je kunt gemakkelijk spelen met warme blond-tinten zodat je niet om de paar weken in de kappersstoel hoeft te zitten. Ze zorgen ervoor dat je gezicht er nóg meer uitspringt.

Warm copper

Deze warme koperkleur is al jaren favoriet bij kappers. Maar wist je dat deze haarkleur ook prachtig staat bij dames met een donkere huidskleur? Zeker wanneer jij je natuurlijke krullen gewoon laat staan!

Dramatic ombré

Wil je spelen met een nieuwe haarkleur? Laat je puntjes dan in een opvallende kleur verven. Of kies voor chunky highlights. Je kunt dit dan gewoon laten uitgroeien wanneer je na een tijdje klaar bent voor een nieuwe coupe.

Meer lezen over haarkleuren? We schreven eerder al over dé haarkleur trends van de herfst/winter 2021/2022!

Tekst: Renée Prenger

vrouw met donkere huidskleur

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »