Dit haarproduct wil je écht in huis halen in 2022

Bij The Chair houden we nieuwe haarproducten nauwlettend in de gaten. We houden van nieuwe ontwikkelingen en gaan op zoek naar de beste oplossingen voor veel voorkomende haarproblemen. En dit haarproduct is daar één van.

Denk aan een vette hoofdhuid bijvoorbeeld. Of beschadigd haar dat snel afbreekt. Of statisch haar. Of … ja, zo kunnen we nog wel even door gaan. We hebben het onze missie gemaakt om jou het beste te helpen met alles wat je wil weten over haar en beauty.

Is dit haarproduct dé musthave voor 2022?

Het jaar is nog maar net van start en we tippen nu al een haarproduct waarvan wij voorspellen dat het een regelrechte hit gaat worden in 2022. Dat doen we natuurlijk niet zomaar, nee onze redacteuren hebben dit product uitvoerig onderzocht. Dit haarproduct zou namelijk een einde maken aan pluizig haar zónder het te verzwaren. Het resultaat? Glanzend haar vol volume dat ook nog ’s beschermd is tegen eventuele hitte tools.

Bye, bye, pluis

Het weer is nu niet over naar huis te schrijven. Het regent, waait met af en toe een winterse bui ertussen door. Wanneer je haar al erg poreus is – omdat je tijdens de feestdagen iets te fanatiek aan de slag bent gegaan met de stylingtools – gaat het dan erg pluizen. Charmant is anders. Maar wat doe je eraan?

Wanneer het keratine in het haar is verzwakt, heeft de structuur van het haar meer lege ruimtes, waar water in vastgehouden kan worden. Bij gezond haar wordt deze ruimte opgevuld waardoor het minder snel pluist. Snap je het nog?

haarproduct milk_shake

milk_shake lifestyle amazing

En of dit product amazing is! Deze anti-vocht beschermende stylingspray zorgt voor een waterproof laagje om de haarschubben waardoor vocht niet kan doordringen. Tegelijkertijd beschermt deze laag tegen de warmte van bijvoorbeeld een krultang en zorgt het ervoor dat de haarkleur niet vervaagt. Ideaal wanneer je net je lokken hebt geverfd. Minder droog haar betekent ook dat je het haar veel beter in model kunt brengen.

De magie zit ‘m in state-of-the-art polymeren die worden geactiveerd zodra je het op je vochtige schonen lokken aanbrengt. Na het aanbrengen borstel je door je haar om het haarproduct over je gehele haar evenredig te verdelen. Je kunt het haar hierna met een föhn en borstel drogen (zonder bang te zijn voor pluis vorming). En weet je wat echt fijn is? Deze beschermende werking houdt stand tot na wel twee extra wasbeurten!

milk_shake amazing curls & waves | €26,85 | Shop hier

De milk_shake lifestyle amazing zorgt voor extra glans zonder je lokken zwaarder te maken én verkort ook de droogtijd. Geen wonder dat er in de kapperswereld zo vol lof wordt gesproken over dit product. Dit product is ook verkrijgbaar voor krullend haar (de milk_shake amazing curls & waves) Meer weten? Check dan snel de website van milk_shake!

Dit artikel is in stand gekomen met milk_shake.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met strik in het haar

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »