Haartrends mannen 2022: dit zijn ze

Nu de kappers weer gewoon open zijn en je als man weer elke paar weken naar je favoriete barber kan, zijn de kapsels daar weer volledig op aangepast. Tijd voor de haartrends mannen? Lees dan snel verder!

Haartrends mannen 2022

Verzorgd en excentriek: dat is het devies voor de mannelijke lezers. Korte strakke kapsels worden afgewisseld met een wilde haarbos. We hebben de belangrijkste haartrends mannen voor 2022 hier voor je op een rij gezet.

Haartrends manen #1 Mullet

De mullet was in 2021 al een hit bij het vrouwelijke geslacht en nu zijn ook de mannen aan de beurt. Dit kapsel uit de jaren ’80 schreeuwt New Kids Turbo, maar is anno 2022 hartstikke stijlvol. Mede door de leadzanger van de Italiaanse band Måneskin en het optreden van Timothy Chalamet in de Netflix film Don’t Look Up is dit kapsel ultra populair bij creatievelingen die houden van een excentriek kapsel.

Breng je haar bijvoorbeeld in model met de 301 matte paste van Depot.

301 Matt Paste – Depot | €11,95 | Shop hier

Haartrends manen #2 Buzz cut

Dit kapsel werd in de coronacrisis een regelrechte hit. Maar als het aan ons ligt, zien we de buzz cut nog niet van het toneel verdwijnen dit jaar. Deze haartrend is makkelijk te onderhouden en staat super sophisticated.

Haartrends manen #3 Bro Flow

Dit gladde kapsel is perfect voor alle mannen die hun lokken hebben laten groeien de afgelopen weken. Het haar geeft je een relaxte en ruige uitstraling. Perfect voor mannen met medium lang haar die van nature een golvend haar haar hebben á la Bradley Cooper dus.

depot voluminizer
305 volumizer spray – Depot | €20,95 | Shop hier

Haartrends manen #4 Natural curls

2022 staat in het teken van omarmen wat al daar is. En daar bedoelen we natuurlijk die mooie krullenbos mee. Shawn Mendes laat onder andere zien dat krullen hartstikke sexy zijn. Of je nu kiest voor een lang of kort kapsel: die krullen mogen gezien worden dit jaar.

Haartrends manen #5 Strak in de lak

Dit kapsel vraagt een sterk staaltje gel. Ideaal voor mannen met kort haar die hun haar graag in model brengen in de ochtend. Past mooi bij een formeel event, een belangrijke afspraak op het werk of een date. Verzorgd, strak en super eenvoudig.

304 Strong gel – Depot | €23,95 | Shop hier

Tekst: Renée Prenger

haartrends mannen 2022

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »