Hair frosting is hot: dit moet je weten

Zin in een kapsel dat zomer schreeuwt? Kies voor hair frosting. Zacht als een softijsje, perfect voor de zomerse maanden.

Hair frosting: wat is dat eigenlijk? Laten we er meteen induiken. Hair frosting is een verf techniek waar je op een natuurlijke manier highlights aanbrengt. Zonder folie en los uit de pols. Je kiest voor een hele lichte kleur, waardoor het lijkt alsof je met je lokken lekker in de zon hebt gezeten. Het geeft een subtiele boost aan je lokken op een hele frisse en zomerse manier.

Natuurlijke uitgroei

Het fijne aan hair frosting? Je hoeft niet om de paar weken plaats te nemen op de stoel van je eigen kapper. Zodra je kiest voor deze highlights, groeit je haar op een natuurlijke manier mee. Geen opvallende uitgroei, dus! Ze hoeven pas om de paar maanden worden opgefrist. Fijn voor je portemonnee!

Nieuwe soort highlights

Anders dan normale highlights wordt de verf dus direct op je haar aangebracht. Dit keer op de bovenste laag van je lokken. Het lijkt ook alsof deze nieuwe soort highlights prettiger zijn voor je haar. Aangezien je geen folie gebruikt, worden de chemicaliën niet ingesloten en worden ze niet ‘warm’. Misschien dat ze daarom ook Frosted lokken genoemd worden?

Hoe het ook went of keert: wij worden helemaal happy van deze looks. inspiratie opdoen? Scroll dan snel naar beneden.

Ook leuk: baby highlights!

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Glamour Magazine UK

hair frosting

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »