Rachel’s kapsel uit Friends maakt een comeback

Rachel’s kapsel uit Friends maakt een comeback

Nu de Friends-reünie ook in Nederland te zien is, is de Amerikaanse sitcom wederom populair. Maar niet alleen de serie is populair, ook het kapsel van karakter Rachel Green, is geliefd onder fans. Sinds de teaser voor de reünie voor het eerst werd uitgezonden, is de vraag naar het Rachel-kapsel omhooggeschoten met 179%, meldt beautyretailer Just My Look.

Vooral op TikTok zijn mensen fan van de coupe. #RachelGreen heeft momenteel 570,6 miljoen views op het platform, terwijl #90shair 44,2 miljoen views heeft. Verschillende TikTokers laten zien hoe ze hun haar in model brengen, om precies op dat van Rachel te lijken.

@asapabes

attempted rachel’s 90s hairstyle 💓

♬ original sound – meme rivera ミ☆

@sarahhdls

90s hair vibes #fyp #blowout #hairtok #hair #inspo #90s #foryou

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Ook op Instagram gaan steeds meer influencers voor ‘The Rachel.’ Inmiddels zijn zelfs Tyra Banks, Millie Bobbie Brown en Hailey Bieber ermee gespot.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @milliebobbybrown

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SAL SALCEDO (@salsalhair)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mariama Diallo (@mariama)

Het leuke aan deze volumineuze coupe is dat het voor elke lengte werkt. Met wat langere lokken en creëer je het kapsel dat Rachel Green droeg in seizoen 6 en 7. Met wat kortere lokken en laagjes heb je mazzel: hiermee kun je een exacte kopie van Rachel Greens haar uit seizoen 1 en 2 recreëren.

Tekst: Aimée Kniese