Hoe bescherm jij jouw haar tijdens en na het sporten? 

Zweet is iets wat tijdens het sporten als positief wordt gezien. Je bent hard aan het werk dus zweet je. Helaas is zweet minder goed voor je haar. Hoe jij je haar het beste kan beschermen leggen wij je uit. 

 

Allereerst is het belangrijk om een goede haarstijl tijdens het sporten te creëren. Een vlecht of een knot kan al voldoende zijn. Het is alleen erg belangrijk dat je haar op één plek blijft en niet de hele tijd los wordt gehaald en weer vast wordt gemaakt. Na het sporten wil jij je fris en verzorgd voelen maar niet elke keer je haar moeten wassen, hoe pak je dat aan? 

 

Het is hierbij belangrijk dat je niet afwijkt van je normale routine. Was jij je haar normaal twee keer per week? Blijf dit dan vooral doen. Gebruik na jouw work-out een droogshampoo om jouw haar de juiste verzorging te geven.

 

 

De perfecte droogshampoo om dit effect te bereiken is de: L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Air Volume. Deze zorgt voor een volumeboost en geeft je een langdurig fris gevoel. Daarnaast bevat de droogshampoo vitamines en castorolie waardoor je haar wordt gevoed en gereinigd. Na het sporten is het essentieel om een verzorgende olie in je haar(punten) aan te brengen. Hierdoor geef jij je haar de verzorging die het verdient! 

 

Opzoek naar de perfectie droogshampoo? Shop de L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths Air Volume droogshampoo HIER. 

Tekst: Sophie de Natris

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »