Dit is dé it-bag van 2021 (en wij zijn fan)

Hé, hé, we zijn eindelijk gezegend met een it-bag die precies aan onze wensen voldoet. Dé it-bag van 2021 is namelijk een XXL shopper waar we ons hele hebben en houwen in mee kunnen nemen. Een tas die niet alleen mooi, maar ook praktisch is. Wij zijn fan!

Begrijp ons niet verkeerd: de Ieniemienie tassen die o.a. Jacquemus op de markt introduceerden, vonden we óók knap om te zien. Maar allesbehalve functioneel. We konden hierin hoogstens onze AirPods in kwijt of een enkele huissleutel. Dat is met de it-bag van 2021 wel anders en daar zijn wij maar wat blij mee.

Een maatje meer

Van een laptop, een complete lunch of je hele make-up collectie: in de XXL shopper kun je alles kwijt wat je nodig denkt te hebben. Ideaal voor wanneer je weer op kantoor mag werken of wanneer je een nachtje vertoeft in fijn hotel. Op de catwalk van de spring/summer 2021 collecties werden we in meerdere steden getrakteerd op gigantische tassen. Bij Acne Studio’s introduceerden ze bijvoorbeeld een mega schoudertas in lakleer en de tassen van Givenchy leken haast door een vergrootglas te zijn gehaald.

5x redenen waarom je vandaag nog een XXL tas wilt aanschaffen

  1. Je kunt er ALLES in kwijt wat je wil
  2. Je hebt nooit meer geklungel met meerdere tassen
  3. Je vindt ‘m in allerlei vormen en maten waardoor er altijd één bij zit die bij je past
  4. Hij is hartstikke betaalbaar. Zo hebben Mango en Zara de grote shopper al aan hun assortiment toegevoegd
  5. Boodschappen doen wordt met zo’n prachtige tas een feestje

Een kleine sidenote: deze XXL shopper kan ook snel veranderen in één groot zwart gat. Hoe groter de tas, hoe sneller je dingen erin kwijt raakt. Ondanks dat staan wij in ieder geval te popelen om de tas overal mee naartoe te nemen wanneer het weer kan. Wil je meer lezen over trends? In dit artikel hebben we alle modetrends voor de lente/zomer 2021 op een rij gezet.

Tekst: Renée Prenger

de it-bag van 2021

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »