Julia (22) zette haar eigen huidverzorgingsmerk op: Clay and Glow

Een gave huid, zonder puistjes of mee-eters; wie wilt dat nou niet? Net als velen van ons, had ook de 22-jarige Julia Veer last van huidproblemen. Toen ze elk veelbelovend middeltje op de markt had geprobeerd, (met allergische reacties en ontstekingen als gevolg) nam Julia het hef in eigen handen. De jonge onderneemster en haar vriend Randy zetten hun eigen merk op, Clay and Glow.

Clay and Glow

Na een hoop testen, bracht Clay and Glow het eerste product op de markt: de Pink Clay Mask. Een gezichtsmasker gemaakt van de puurste roze klei, die ook nog eens clean en vegan is. Bovendien is het masker geproduceerd in Nederland, dierproefvrij (Julia was zelf het proefkonijn!) en vrij van parabenen, siliconen, parfum en alcohol. Naast roze klei bevat het masker Aloë Vera, Açai en zwarte quinoa. Deze power combi komt elk huidtype ten goede. Wij zijn fan!

Inmiddels heeft Clay and Glow ook een reeks aan andere huidverzorgingsproducten. Zo bestrijdt Clay and Glow’s Exfoliating Scrub rimpels, pigmentatie en puistjes, terwijl de Hydrating Moisturizer – met fijne ingrediënten als kokosolie en shea butter – zelfs de droogste huid een opkikker geeft. En, omdat het reinigen van je huid een van de meest belangrijke stappen in je skincare routine is, heeft Clay And Glow nu de Straw-Jelly Cleansing gel in het assortiment. De gel, doordrenkt met aardbei extract en AHA’s, helpt op een effectieve en zachte manier bij het reinigen van de huid. Net als de Pink Clay Mask, zijn deze producten dierproefvrij, vegan en natuurlijk.

Clay and Glow

Het oog wilt ook wat, en dat weet Clay and Glow maar al te goed. De producten hebben schattige roze verpakkingen, die prachtig staan op je kaptafel.

Clay and Glow

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »