De mooiste kapsel inspiratie voor een bruiloft

bruiloftsgasten

Hoera! Er staat een bruiloft op de planning. Na de eerste blijheid schiet je al snel in de stress, want wat moet je aan en hoe moet je je haar doen? Daarom tippen wij de mooiste kapsel inspiratie voor een bruiloft.

Niet iedereen heeft tijd – en de bankrekening – om naar de kapper te gaan voor een mooi kapsel voor de bruiloft. Dat hoeft ook helemaal niet, want Pinterest staat vol met mooie coupes die je prima zelf kunt proberen thuis. Het vergt misschien wat oefening, maar dat is natuurlijk niet erg. Voorkom stress en sla deze fijne plaatjes alvast voor de gezellige dag op.

Prachtige kapsel inspiratie voor een bruiloft

Extra makkelijk

Je wil niet te veel moeite in je haar stoppen, maar er toch prachtig uit zien. Dat kan met deze kapsel inspiratie voor een bruiloft. Je hoeft hier alleen prachtige speldjes voor aan te schaffen. Easy does it.

Half omhoog

Je wil een updo, maar wel een los kapsel dat met je mee beweegt. Dan is een half updo perfect voor naar een bruiloft. Speels, maar toch chic.

Chic le frique

Het is een formele bruiloft en daar hoort ook een formeel kapsel bij. Geen paniek, want met deze kapsel inspiratie voor een bruiloft loop je absoluut niet voor schut.

Zie je, het vinden van het perfecte kapsel voor naar die bruiloft hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Nu hup, oefenen en je klaar maken voor die droom dag van je beste vriendin of iemand uit je familie. En heb je voor deze kapsels een krultang of stijltang gebruikt? Dan lees je hier hoe je deze weer schoon maakt.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles