5x mooie kapsels om in te sporten

Zwaaien met dumbells, squatten in het rek en een sprintje trekken op de loopband. Sporten vind je tof. Maar daar heb je wel een bijpassend kapsel bij nodig. Dit zijn 5 kapsels om in te sporten.

Wanneer jij met gewichten in de weer bent of een pittige HIT work-out aan het doen bent, heb je geen zin om elke keer de plukjes van je voorhoofd weg te vegen. Logisch. We tippen dan ook graag een aantal kapsels die bestand zijn tegen zweet, een aantal burpees en genoeg squat jumps. Kan jij zorgeloos gaan sporten.

#1 Paardenstaart met een twist (voor lang en dik haar)

Maak een midi-hoge paardenstaart en laat de voorste plukken vrij. Deze vlecht je en trek je een beetje uit elkaar voor extra volume. Maak de uiteinden van de beide vlechten aan elkaar vast en draai deze zo dat er een gat ontstaat. Hier doe je de paardenstaart door en klaar is je prachtige gym-kapsel.

#2 Dubbele pret (voor medium lang haar)

Draai de voorste plukken naar binnen waardoor het lijkt alsof je ze invlecht. Maak ze aan de onderkant vast met een elastiek zodat je twee lage paardenstaarten krijgt. Een ideaal kapsel voor tijdens weight lifting.

#3 Lekker makkelijk (voor medium lang en dun haar)

Maak een hoge paardenstaart. Breng extra structuur aan met behulp van een kam en sea salt spray. Middenin de paardenstaart bind je een klein doorzichtig elastiekje. Haal het uiteinde van de staart door het bovenste gedeelte en trek het geheel een beetje uit elkaar voor meer structuur. Zo lijkt het een vissengraatvlecht zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen!

#4 Bubble braids

Sla de transparante elastieken maar in, want deze ga je nodig hebben voor dit kapsel. Je hoeft alleen maar een paar elastiekjes evenredig over je lokken te verdelen en uit elkaar te trekken. Easy does it! Geen zin om elke keer je haar te wassen? Check dan dit artikel.

Welke kapsels om in te sporten ga jij gebruiken vandaag?

Tekst: Renée Prenger

sportende vrouw

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »