Deze kleurrijke ringen zijn een hit op Instagram

Deze nieuwe ringen trend is absoluut het tegenovergestelde van minimalistisch. Zo versieren de kleurrijke ringen de handen van bekende sterren als Kylie Jenner en Bella Hadid. Ideaal om het nieuwe seizoen vol goede moed te beginnen of is het toch een beetje te gek? We nemen vandaag deze chunky ringen eens onder de loep.

Het lijkt wel alsof alles wat de Kardashians aanraken verandert in goud. De kleurrijke artsy ringen die Kylie Jenner veelvuldig draagt, vliegen immers als warme broodjes over de toonbank. En ze is zeker niet de enige fan van deze ringen trend. De ringen verschijnen steeds vaker op sociale media en we kunnen het inmiddels een heuse Instagram hit noemen.

Kleurrijke ringen uit de sieradenbox van vroeger

Eén van de reden dat deze ringen zo populair zijn, is dat een kinderlijk uiterlijk hebben. De ringen van plastic of acryl geven ons het gevoel alsof we de sieradenbox uit onze kinderjaren hebben leeg gegooid en daar de meest bonte ringen van hebben uitgekozen. Van ringen in alle kleuren van de regenboog tot aan ringen in de vorm van bloemen en hartjes: het is de ultieme throwback naar vroeger.

Kitch zijn deze ringen zonder twijfel, maar wellicht is dat wel precies wat we nodig hebben in deze zoveelste lockdown. Die Zoom-ready outfits kunnen immers wel een vrolijke noot gebruiken, vind je niet? Nu de meesten toch alleen jouw bovenkant zien, mag je daar best mee uitpakken. Die kleurrijke ringen zijn hier uiterst geschikt voor.

Statement ringen om in te investeren

Toch niet zo dol op deze kleurrijke ringen trend? Dit seizoen zijn er ook volop chunky ringen te vinden die misschien beter aansluiten bij jouw kledingstijl. Kies bijvoorbeeld voor een grove gouden ring zonder al te veel poespas. Dit design is een stuk eenvoudiger, maar de ringen spatten toch van het scherm. Wil je jouw handen nog meer in het zonnetje zetten? Check dan ook dé 5 nagel trends van 2021 om deze lente uit te proberen.

Een sieraden trend voor de lente/zomer 2021 om in de gaten te houden dus. Wij staan in ieder geval te trappelen om ons meest vrolijke outfit (inclusief ringen) uit de kast te trekken zodra de zon weer echt gaat schijnen!

Tekst: Renée Prenger

Kleurrijke ringen hit op Instagram

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »