Knot inspiratie: 5x mooie praktische kapsels

De knot is het perfecte kapsel wanneer je last hebt van een bad hair day. Praktisch, makkelijk en zo gepiept. We zetten de mooiste knot inspiratie hier voor je op een rij.

Knot inspiratie van Pinterest

Bij The Chair zijn we dol op het inspiratieplatform Pinterest. We struinen hier dan ook al te graag naar mooie knot inspiratie voor de dagen dat je haar even tegen zit. Of je nu een wasbeurt wil uitstellen of dat je het liefst je haar uit je gezicht wil hebben: met deze hairbuns kan het allemaal.

#1 Messy bun (voor krullend haar)

Dames met krullen: opletten geblazen! Met deze hack krijg je een messy bun zonder dat het een pluizenbol wordt. Leuk: laat een paar plukjes aan de voorkant los hangen voor een extra messy effect.

#2 Knotted low bun (voor medium lang stijl haar)

Knot inspiratie met een twist. Letterlijk. Het vergt wat oefening, maar zo maak je van die ietwat saaie low bun een feestje om naar te kijken.

#3 Messy low bun (voor medium tot lang haar)

Een kapsel dat we veel op Instagram zien voorbijkomen omdat het zo ‘makkelijk’ is. Dit kapsel werkt het beste met vol en langer haar. Heb je dun haar, maar wil je dit ook proberen? Tease dan je lokken zodat het haar wat stugger wordt en de knot er voller uitziet.

#4 Volumineuze knot inspiratie (voor dik haar)

Extra volume creëren? Dat kan met behulp van een scrunchie. Hoe groter de scrunchie hoe meer volume je hebt. Werkt het best met dik haar in een medium tot lange lengte.

#5 Low updo (voor kort en dun haar)

Ook wanneer je korter haar hebt kun je een mooie low bun creëren. Toupeer erop los en ga aan de slag met bobbypins om je knot te creëren.

Ook leuk om te zien: vijf kapsels met een halve bun!

Tekst: Renée Prenger

Knot inspiratie vrouw

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »