Kris Jenner heeft een nieuw kapsel en dat moet je zien

vrouw met kris jenner kapsel

De tijden van haar iconische pixie cut zijn voorbij, want Kris Jenner kiest nu voor het eerst sinds jaren – en dan echt jaren – voor een andere coupe. Of het een pruik is, blijft de vraag, maar de beelden wil je zien.

We lieten haast vallen wat we in onze handen hadden. Er is namelijk iets bijzonders gebeurd in celebrity land. Kris Jenner (de mommager van de Kardashian clan red.) heeft namelijk van coupe gewisseld. Voor insiders is dit speciaal, want die kenmerkende pixie cut van Kris is nu ten einde.

Kris Jenner 2.0

Kort, pittig en altijd hetzelfde: Mama Jenner hield het al die jaren lekker simpel. Waar dochters Kim, Khloe, Kourtney, Kylie en Kendall elke week een andere haarkleur en kapsel hadden, was Kris The Rock van de familie. Steevast hetzelfde. Je wist waar je op moest rekenen.

Tot nu. Want er is een heuse Kris Jenner 2.0. Een momager met een chique bob die tot aan de schouders prijkt. Een hip kapsel, maar wel anders…

Bron: Instagram + ELLE US

Maar is het ook voorgoed? Waar de Kardashian en Jenner telgen zich rot experimenteren met pruiken, zou dat zomaar eens overgewaaid kunnen zijn op moederlief. En ze is niet de enige die het roer omgooit: Kendall kleurde haar al in Copper Red (goede keuze, want het is één van de haarkleuren van 2022), zette Kourtney de schaar erin en ook Kim had een spannend moment met haar liefje Pete Davidson tijdens hun rodeloper debuut.

Of misschien is het wel een marketingstunt. Ons zou het in ieder geval niet verbazen…

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles