Krullen kapsels, wij hebben kleurinspiratie voor je

Het is duidelijk: krullen kapsels zijn hot, en blijven dat ook. Een mooie volle bos krullen mag absoluut gezien worden. Niks meer je haar straightenen of relaxen – omarm je natuurlijke textuur! Van de catwalk tot de straat, overal zien we vrouwen die hun krullen met trots dragen, en daar worden we blij van. Zeker in combinatie met een mooie kleur. We delen kleurinspiratie voor krullen kapsels.

Wat wel handig is om te weten, is dat krullend haar heel anders op een kleuring reageert dan steil of golvend haar. Het laten kleuren van jouw krullen moet je dus echt door een gespecialiseerde colorist laten doen. Wil je zelf een afspraak maken, of liever eerst vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan vooral contact op met een professional.

Color Specialist Shadée deelt een paar belangrijke tips!

  1. Voor de kinky krul (afro krul/structuur) – Houd er rekening mee dat wanneer je dit haar ontkleurt, de rek er wat uitgaat. Wil je een krullen kapsel kleuren, denk dan aan een kleurtechniek als balayage of color melt. Dat is aan te raden om de ontkleuring in een aantal fases uit te voeren.
  2. Voor de Europese krul (van nature iets sterker) – Deze krul kan iets meer hebben dan een kinky krul, maar is nog steeds redelijk kwetsbaar. Zorg dat je een goed verzorgingsplan opstelt met jouw Color Specialist.
  3. Zorg voor een goed verzorgingsplan! Omdat krullend haar kwetsbaar is, is het vooral belangrijk om het goed te verzorgen met een product dat speciaal voor krullend haar ontwikkeld is.  

Krullen kapsels – de kleurinspiratie:

Pssttt… dit zijn de beste tips voor krullend haar – volgens een expert.

Tekst: Aimee Kniese

Krullen kapsels kleurinspiratie

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »