Kylie Jenner heeft een asymmetrische pony en wij zijn fan

De Kardashian-Jenner clan geven ons keer op keer beauty-, mode- en haarinspiratie. Van lip liner, hoge paardenstaarten tot highlighter; veel trends beginnen bij de Kardashian-Jenner familie. Dit keer debuteert Kylie Jenner een nieuwe trend: een asymmetrische pony.

Als het op haar haar aankomt, heeft Kylie al met alles geëxperimenteerd, van groene zeemeerminachtige lokken tot een korte bob, evenals een pittige roze tint en laagjes, tot een blauwe dip-dye en een lange felblonde paardenstaart . Later onthulde ze een gloednieuwe tint; kersenrood. En dit keer koos Kylie voor een toffe asymmetrische pony. Hoewel het waarschijnlijk een pruik is, staat het haar goed.

asymmetrische pony
Beeld: instagram.com/kyliecosmetics

De asymmetrische pony wordt gekenmerkt door een bijna diagonale lijn die begint bij het voorhoofd en eindigt ter hoogte van je ogen. Het ongestructureerde aspect maakt het een pony die vol beweging is. Om het te maken, moet je kapper een laagjestechniek gebruiken. Ze kunnen het haar ook aan de uiteinden dunner maken om de dikte van het haar te verminderen. Deze pony past bij alle haarlengtes, of je nu een jongensachtig kapsel hebt of juist heel lang haar.

Op zoek naar meer inspiratie? Scroll dan verder!

asymmetrische pony
instagram.com/tk_hairstyling
asymmetrische pony
instagram.com/farahnazhair
asymmetrische pony
instagram.com/j0rg1e

Tekst: Aimée Kniese

asymmetrische pony

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »