Laat je haar stralen met rijstwater

Rijstwater is hot! In China, Japan en zuidoost Azië gebruiken ze dit haartrucje al eeuwen. Wij vertellen je de voordelen en hoe je dit zelf (eenvoudig) op je haar kan aanbrengen.

 

Op TikTok is deze trend al een tijdje gaande. Je laat rijst in water weken en gebruikt het water (dat vol zit met vitamine) voor jouw haar. In dit water zitten: mineralen, antioxidanten en verschillende vitamines. Dat klinkt niet alleen supergezond voor jouw haar maar heeft ook veel voordelen. Zo maakt het je haar gladder, sterker en glanzender. De rijst zorgt er ook voor dat het minder gaat klitten en het rijstwater zorgt ervoor dat je haar sneller groeit. Alleen maar voordelen als je het ons vraagt.

 

Om het je nog makkelijker te maken kan je een rijstwater spray aanschaffen.

Gladder, sterker en glanzender haar krijg je door het gebruik van de izumi tonic hair treatment van Shu uemura. Het is de perfecte hair treatment om jouw haar te laten stralen. Deze treatment is doordrenkt met rijstwater en ceramide en zorgt ervoor dat jouw haar 10x zo sterk wordt. Na 28 dagen gebruik van de hair treatment is je haar mooier, gezonder en voelt het zijdezacht aan.

 

Tekst: Sophie de Natris

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »