Lang gezicht? Dan staan deze kapsels mooi bij jou

Als vrouw kun je je heel wat kapsels aanmeten. Lang, kort, golvend, recht afgeknipt, met een pony, een schuine lok. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze kapsels passen het mooist bij een lang gezicht.

Met al die kapsels om uit te kiezen snappen we heus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom verzamelen we graag de kapsels die het mooist staan bij jouw lange gezicht. Heb je even? Sla deze kapsels dan direct op. Even een afspraak maken bij de kapper en hollen maar…

De mooiste kapsels voor een lang gezicht

Trends komen en gaan, wat het ene seizoen helemaal the bom is kan het volgende seizoen alweer uit zijn. Daarom hebben we nu alleen gekeken naar de kapsels voor een lang gezicht die altijd goed zijn. Let je op?

#1 Lange bob tot aan het sleutelbeen

Fijn nieuws voor dames met een lang gezicht: een lange bob die reikt tot aan je sleutelbeen staat super flatterend! En laat de bob nu ook één van de meest trendy kapsels van dit moment zijn. Kies voor een zijscheiding of verstop één lok achter je linker- of rechter oor.

#2 Lang haar met een rechte pony

Nee, dit is geen manier om je lange gezicht te verstoppen. Oké, nou ja een beetje dan. Wat de pony wél doet? De aandacht naar die prachtige ogen van je leiden. Het is ook een ideale manier om je lange lokken wat op te frissen zonder dat je er een heel stuk af hoeft te knippen.

#3 Bob met laagjes

Laagjes staan prachtig bij dames met een lang gezicht. Je krijgt door het speelse kapsel wat meer diepgang in je gezichtsuitdrukking. Nonchalant, makkelijk te onderhouden en volgens de laatste trends. Wij zouden het wel weten. Ook fijn: door de laagjes lijkt je haar voller te zijn dan dat ’t in werkelijkheid is. Genoeg bonuspunten om je over de streep te trekken lijkt me.

Welk kapsel vind je het beste bij jou passen?

Tekst: Renée Prenger

vrouw met lang gezicht en camera

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »