Last van een droge hoofdhuid? Dit is de shampoo

Met het koudere weer in aantocht wordt de hoofdhuid vaak een stuk droger en geïrriteerd. Met irritatie, jeuk en ontstekingen als resultaat. Maar wat doe je ertegen? 

Een droge en/of geïrriteerde hoofdhuid komt vaak voor wanneer er een tekort is aan olie en hydratatie waardoor je huid dus niet zacht en soepel aanvoelt. Dit veroorzaakt jeuk en een droge hoofdhuid. Een gevoelige hoofdhuid ontstaat vaak door verschillende elementen. Denk aan: hormonen, stress, nieuwe of verkeerde producten, het weer, een tekort aan vitaminen en vervuiling. Wij hebben dé tip als het gaat om een verzorgende shampoo.

De Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo is namelijk een nieuwe favoriet. Jouw hoofdhuid en haar worden verzorgd en uitvoerig maar mild gereinigd. De shampoo heeft hierdoor een kalmerende werking wat super voordelig is voor jouw hoofdhuid en haar. De formule is verrijkt met pyritionzink dat roos elimineert en bestrijd. Deze shampoo zorgt er niet alleen voor dat je hoofdhuid wordt gekalmeerd het verlicht je irritaties en maakt je haar glanzend! Voor ons een must-have deze herfst en winter.

Tekst: Sophie de Natris

Haircare Redken

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »