Makkelijke kapsels die je direct kan kopiëren

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? The Chair verzamelt makkelijke kapsels die je direct wil (en kan) kopiëren. Test ze vandaag nog uit. Gewoon omdat het kan.

Het is vroeg, de wekker gaat en het liefst draai je je nog een aantal keer om. Maar je wil ook leuk voor de dag verschijnen en die bos haar van je temmen. Of het wordt een vette knot (waar overigens niks mis mee is) of het wordt een kapsel waar je uren voor uit moet trekken. Of kan het ook anders?

Wat als we je vertellen dat je er effortless uit kunt zien zonder dat je er veel moeite in hoeft te stoppen? Makkelijke kapsels die er direct chic uit zien. Na het zien van deze jaloersmakende beelden wil jij ook aan de slag – dat weten we bijna zeker. Zit je er klaar voor?

6x makkelijke kapsels om te kopiëren

#1 Strikje erom?

Maak een paardenstaart en wikkel daaromheen een strik. Chic á la Chanel en super makkelijk.

#2 Stekelig

De spiky bun van Bella Hadid is een blijvertje. Heerlijk jaren negentig en toch helemaal van nu. Maak een hoge knot en maak de zijkanten glad met wat water en gel. Laat wat punten uit de knot komen en klaar is Kees.

#3 De haarband

Nóg zo’n jaren negentig look: de dunne haarband. Schuif hem in je haar en creëer dat volumineuze effect aan de voorkant. Zo gepiept en ziet er super sophisticated uit.

#4 Als een cadeautje

Maak een klein staartje met de bovenste lokken van je haar. Bind het vast met een transparant elastiekje en klem daar de strik op vast. Chic en hartstikke eenvoudig.

#5 Wilde knot

Maak een hoge knot en trek de voorste plukjes eruit. Werkt goed bij krullen. Is binnen enkele seconden klaar.

#6 Vastgeklemd

Maak een knot met een haarklem. Helemaal volgens de laatste trends en perfect voor naar het strand. Meer haarklem-inspiratie? Klik dan hier.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met makkelijke kapsels

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »