Maak een perfecte messy bun met deze hack

De perfecte messy bun in een handomdraai? Het kan met deze hack! Geen gedoe meer met haarlak, haarborstels en stylingtools. Scroll snel verder voor de hack die je leven misschien wel gaat veranderen.

Een wilde knot is niet alleen super stylish, praktisch is dit kapsel ook. Ideaal voor tijdens het werk, het sporten, op het strand en het shoppen. Die messy bun is dus hartstikke handig. Zeker met deze hack. Want zo lukt ‘ie al-tijd. Ja, echt. Geloof ons maar! je hoeft er alleen een stevig haarelastiek voor te hebben.

Dé messy bun hack hebben we te danken aan de Nederlandse Quinty

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat we maar al te graag de krochten van TikTok induiken voor de beste hacks. Zo schreven we al over de ideale hack voor beachwaves, deelden we de beauty producten die je volgens dit medium écht aan je collectie moet toevoegen en gebruiken we deze blush-hack nog elke dag.

Waar we eerder op onze knietjes Amerikaanse of internationale beauty goeroes bedankten voor hun magische inzichten, mogen we dat dit keer dichter bij huis doen. De Nederlandse Quinty Mirjam die Vries (24) deelt op dit medium de handigste tips & tricks op het gebied van beauty, make-up én haar. En dus ook dé messy bun hack die ons leven een stuk makkelijker gaat maken.

Messy bun in een handomdraai (letterlijk)

En dan nu… dé hack:

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | ##hairtok ##messybuntutorial

♬ Beggin’ – Måneskin

Je ziet het: de magie zit ‘m in de draaiende pols. Wij gaan even oefenen voor de spiegel, maar zodra we die beweging in onze vingers hebben (pun intended), gaan we hier geen genoeg van krijgen. Dat weten we zeker! Een stylish kapsel was nog nooit zo makkelijk.

Tekst: Renée Prenger

Een vrouw met een messy bun

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »