8x nagellak inspiratie voor de feestdagen

Wanneer je je aan het voorbereiden bent voor de feestdagen denk je al snel aan een knallende outfit, mooi gekapt haar en bijpassende make-up. Maar ook je nagellak mag in het zonnetje gezet worden met deze nagellak inspiratie.

Tot in de puntjes…

Wanneer je nagels bij je outfit passen is de feestelijke look pas echt compleet. En nu de nagelsalons tijdelijk gesloten zijn, moet je zelf aan de bak. Maar zelfs als je geen nagelstyliste bent kun je met deze acht looks aan de slag. Met deze nagellak inspiratie ben jij helemaal klaar voor de feestdagen. Echt.

8x nagellak inspiratie voor de feestdagen

#1 Candy canes

De eerste nagellak inspiratie is subtiel, maar wel hartstikke feestelijk. Het vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat! Je brengt eerst een normale French manicure aan en maakt rode streepjes als de finishing touch.

#2 Gemma glitter

Glitters kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Wanneer je outfit rustig is fleur je de boel op met deze prachtige nagels. Ben je de glitter nagellak na een tijdje zat? Op The Chair lees je binnenkort óók hoe je de nagellak weer moet verwijderen. Wel zo makkelijk, vind je ook niet?

#3 Lekker subtiel

Ben je niet zo’n feestbeest, maar wil je wel in de kerstsfeer komen? Dan is deze nagellak inspiratie perfect voor jou. Je brengt een French manicure aan maar dan met een groene kleur. Easy does it!

#4 Sterrenhemel

De heilige ster mag best op je nagels verschijnen dit jaar. Bijvoorbeeld in deze simpele kleuren. Maar je kunt er ook voor kiezen om kleinere sterren te maken. Laat je creativiteit de vrije loop. Vind je het maken van sterren nog wat ingewikkeld? Kies dan voor nagelstickers.

#5 Klassiek rood

Er kan niks misgaan met nagellak inspiratie als deze. Je kiest voor een dieprode kleur en lakt daar je nagels eenvoudig mee in. Ideaal voor dames zonder vaste hand of wanneer je in tijdsnood bent.

#6 Oh denneboom…

Deze look vergt net wat meer ervaring, maar is wel in de kerstsferen. Lak alle nagels in dezelfde kleur, maar laar de duim leeg. Maak met diezelfde kleur een kerstboom op de duim en vergeet ook de piek niet mee te nemen.

#7 French twist

Nóg een French manicure, maar deze heeft twee prachtige kleuren: wit en rood. Ideaal voor de hele maand december, maar doordat de look heel subtiel is kun je er ook in het nieuwe jaar van genieten.

#8 Touch of gold

When in doubt, kies voor goud. Kleur je hele nagels in, of lak maar een gedeelte van je nagels. Speel met grafische vormen. Het mag zo gek als je wil!

Tekst: Renée Prenger

nagellak inspiratie feestdagen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »