5x Nagellak inspiratie voor Valentijnsdag

Love is in the air! Maak je alvast op voor de meest romantische dag van het jaar. Of je nu een relatie hebt of niet: met deze nagellak inspiratie voor Valentijnsdag geef je jezelf genoeg zelfliefde. Love yourself first!

Of je nu liefde geeft aan jezelf, je vrienden of een partner: op Valentijnsdag vieren we de liefde in de wereld. We mogen liever naar onszelf zijn en naar onze omgeving. En hoe kun je nu jezelf beter verwennen dan met een bezoekje aan de nagelstylist? En neem deze romantische designs dan vooral met je mee.

De mooiste nagellak inspiratie voor Valentijnsdag

Pinnen maar, want met deze prachtige nagellak inspiratie voor Valentijnsdag kom jij de maand februari wel door. Kijken op eigen risico, want de kans is aannemelijk dat jij hierna direct een afspraak wil boeken bij je favoriete nagelstyliste.

#1 Om en om

Het startschot klinkt en we gaan van start met een DIY-nagellak die je gewoon thuis kunt proberen. Lak je nagels eens in verschillende tinten roze en rood. Helemaal volgens de laatste nagel trends én lekker makkelijk. Een last-minute idee, dus.

#2 Je t’aime

Wat is er romantischer dan een French Manicure in de stijl van Valentijnsdag? Het enige dat nog mist is een glas champagne en een uitzicht op de Eiffeltoren.

#3 Hartendief

In plaats van een klassieke French Manicure, maak je een hartje aan het uiteinde van je nagel. Vergt wat oefening, maar we weten zeker dat jouw nagelstylist hier wel raad mee weet.

#4 Subtiele crush

Wel dol op roze en rood, maar wil je dat deze nagellak look ook voor de rest van de maand mooi blijft zitten? Kies dan voor deze grafische look met roze en rode lijnen. Artistiek en volgens de laatste trends.

#5 In reverse

De French manicure maar dan precies het tegenovergestelde. Bonuspunten als je deze Valentijnslook voor elkaar krijgt!

Tekst: Renée Prenger

vrouw met nagellak inspiratie voor valentijnsdag

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »