Dit vinden mannen van een natural coupe

Donatella Versace zei ooit: „I do not believe in totally natural for women. For me, natural has something to do with vegetables.“ Wij vragen ons mannenpanel (bestaande uit Arno Kantelberg en Steffen Morrison) wat zij vinden van een natural coupe.

Botox-fan is ons mannenpanel niet. Arno Kantelberg (hoofdredacteur van Esquire red.) en Steffen Morrison (soulmuzikant red.) snappen dat je voor medische redenen onder het mes zou gaan. Maar puur voor je eigen aanzicht? Dan toch liever puur natuur. Maar hoe zit dat met een natural coupe?

Liever een natural coupe

Bij een natural beauty denken onze mannen vooral aan natuurlijke haarkleuren. Verzorgd en het eigenlijk gewoon laten zoals het is. Misschien dat corona wel invloed heeft gehad op de body positivity beweging en de neiging naar puur natuur. „We zijn meer gaan sporten, gezonder gaan eten, beter voor onszelf gaan zorgen,“ zegt Steffen. „Daarmee heeft iets vervelend ook iets moois opgeleverd.”

En dan over de op dé corona-look van de lockdown. We mochten niet naar de kapper en dat was ook te zien aan de verslaggever van de NOS Gerri Eickhof. „Ik vond het bijna jammer voor hem dat de kappers open moesten,“ zegt Arno.

Een natural coupe met de SoColor producten van Matrix

Verzorging is key, dat snappen we bij The Chair als geen ander. Maar wat als je een nieuwe natuurlijke coupe wilt creëren? Met de SoColor Sync producten van Matrix zorg je voor een natuurlijke haarkleur die anders is dan je huidige haarkleur. Deze kleurproducten neutraliseren de ondertoon van jouw eigen haarkleur zodat je jouw haar kunt verven in een kleur die heel natuurlijk overkomt. Goed nieuws, want deze kleurproducten zijn geschikt voor overgevoelig haar en door de ingebouwde bescherming in de kleuren wordt de kwaliteit van het haar gewaarborgd. Klinkt niet verkeerd, toch?

Meer video’s zien van The Chair? Op ons YouTube-kanaal delen we prachtige tutorials om thuis mee te experimenteren en op onze speciale Men-pagina lees je alles over beauty, fashion en hair voor mannen. 

De video is tot stand gekomen in samenwerking met: Matrix, Arno Kantelberg, Steffen Morrison, Tanja Kok en Bunk Hotel Amsterdam. Volg Matrix op Instagram via @Matrix.

Tekst: Renée Prenger

naturel haar the chair

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »