Natural hair inspiratie: 5 prachtige kapsels

Natural hair lijkt soms wel haar eigen leven te leiden. Maar hoe tem je die wilde haarbos van je? Met deze prachtige natural hair inspiratie onder andere.

5x Natural hair inspiratie

Natural hair heeft een andere gebruiksaanwijzing dan een stijle coupe. Maar dat betekent niet je het niet op heel wat leuke manieren kunt stijlen. We zetten de mooiste natural hair inspiratie maar al te graag op een rij.

#1 Op je kop

Simpel. Je kunt niet de mist ingaan. Handig. Altijd goed. Zo kunnen we de high bun het beste beschrijven. En ja, hij staat nóg mooier met jouw volumineuze lokken. Kam je haar voor de finishing touch bij elkaar met een gel of mousse.

#2 Versierd

Haal alles uit de kast voor deze look. Verzamel je mooie haarklemmen en clipjes en zet ze allemaal in je haar. Feestelijk. Makkelijk. Opvallend. En ja, prachtig voor jouw haarbos.

#3 Half omhoog

Stoer. Krachtig en zo gepiept. Dat is hoe we dit knallende kapsel het beste kunnen omschrijven. Je maakt één kant vast met een flinke dosis haarlak en haarspeldjes. Een prachtig kapsel voor een avondje uit.

#4 Gewoon zo

Waarom moeilijk doen wanneer het makkelijk kan? Draag je natural hair gewoon zoals het is: natuurlijk. Investeer in de beste haircare voor jouw krullentype (test bijvoorbeeld de Curly Girl Method) en laat die krullen de overhand nemen. Dat is namelijk prachtig!

#5 Oui, Oui

Gooi je haar op een Franse boeg, want die baret staat ook beeldig op een natural coupe. En het beste nieuws: ze zijn helemaal in de mode op dit moment. Klassiek, eenvoudig en volgens de laatste trends. Wij zouden het wel weten…

Tekst: Renée Prenger

natural hair inspiratie opdoen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »