Neon kleuren zijn dé make-uptrend van de zomer

Neon kleuren

Hoewel we nog steeds niet zeker weten of festivals doorgaan deze zomer, zijn velen van ons al druk bezig met onze festivallooks. Een make-uptrend die we deze zomer sowieso gaan zien? Neon kleuren! Hoewel de trend niet heel draagbaar is, zijn er genoeg manieren om de kleuren op een subtiele manier in je make-uplook op te nemen.

Speel met eyeliner

Een van de gemakkelijkste manieren om neon toe te voegen aan je look is door middel van een lijntje eyeliner. Kies bijvoorbeeld voor neon groen, roze of oranje en houd de rest van je make-up rustig. Als je je creatief voelt, probeer dan eens twee kwastjes aan elkaar te tapen en dubbele lijnen te creëren, zoals make-up Artist Holly Aldous hieronder doet.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Holly Aldous (@hollifer)

Neon nagels

Niet zo’n fan van make-up? Probeer de trend dan eens op je nagels. We zagen de neon nagels eerder bij Kylie Jenner en Rihanna. Bonus: door neon kleuren lijk je extra bruin!

Neon kleuren
Beeld: instagram.com/whiterabbit_beauty
Kleurrijke wimpers

Neon wimpers zijn een leuke manier om de neon-trend te ontdekken, en in tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn neonwimpers heel eenvoudig thuis te bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is nepwimpers aanbrengen en een neonpigment of vloeibare oogschaduw pakken. Gebruik een spoolie om de wimpers in de door jou gekozen kleur aan te brengen zoals je mascara zou aanbrengen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Molloy Makeup Artist (@jamesmolloymakeupartist)

80s oogschaduw

We gaan terug naar de 80s en laten ons inspireren door onze favoriete social media-sterren Nikkie Tutorials en Danielle Marcan, met neon oogschaduw.

Neon kleuren
Beeld: instagram.com/daniellemarcan

Tekst: Aimée Kniese

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles