Je neus contouren? Dat doe je gemakkelijk met déze hack

Als je weleens geprobeerd hebt om je gezicht te contouren, weet je dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Vaak eindigt het met streperige bronzer of te heftig aangezette highlighter. Gelukkig is er een hele gemakkelijke manier om je neus te contouren, met een pincet (ja, echt!).

De contour-hack verscheen voor het eerst op TikTok. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een crème bronzer, een kleine blending kwast en een pincet. In de onderstaande video laat gebruiker @gillianxgrace zien hoe de hack precies werkt.

@gillianxgrace

what do you think about this hack? I’m definitely trying it again! 🤍 #makeup #makeuptutorial #makeuphacks

♬ Chanel – Silence!!!

Zoals te zien in de video, brengt Gillian een klein beetje van de bronzer aan op de randen van de pincet. Vervolgens beweegt ze de pincet zachtjes over haar neus, waardoor het twee streepjes bronzer achterlaat. Dit blendt ze met een kwastje. Het eindresultaat is mooi geblende contour. Easy as that!

Tekst: Aimée Kniese

neus

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »