5x paas-outfits voor de paasbrunch

Pasen vraagt natuurlijk om een bijpassende outfit. We trakteren je daarom in dit artikel met vijf frisse paas-outfits die je aan kunt trekken naar het paasontbijt of de paasbrunch.

Pasen is voor velen de ultieme gelegenheid om je frisse garderobe te laten zien. Waar je normaal met je hele familie samenkomt om te genieten van vers gebakken brood en zorgvuldig versierde eieren, gaat het dit jaar net even anders. Maar dat is geen reden om in te leveren op je outfit. Of je nu Pasen viert of niet: met deze vijf paas-outfits straal je als geen ander. Welke van de vijf paas-outfits is jouw favoriet?

Paas-outfits #1: een opvallende top

Ben je van plan om al Zoomend Pasen door te brengen? Dan kan een opvallende top niet ontbreken. Kies voor een top met ruches, pofmouwen of een grote Peter Pan-kraag. Deze statement blouses zijn on trend én heel romantisch. En misschien nog wel belangrijker: ze spatten van het scherm af.

Paas-outfits #2: een zwierige midi-jurk

Paasachtiger kan het bijna niet met een vrolijke midi-jurk. Kies voor een frisse pastelkleur, een bloemenprint en klaar is deze paas-outfit. Heb je geen idee welke midi-jurk mooi staat bij jouw figuur? Kies dan voor een wikkeljurk. Deze jurk staat goed bij iedereen! Ook fijn: uitbuiken van al dat vele eten is in een jurk geen probleem.

Paas-outfits #3: een gekleurde blazer

Een felle blazer is één van de jassen trends van de lente die erg geschikt is voor de paasbrunch. Met het wisselvallige weer kun je maar beter werken in laagjes en zo’n vrolijke blazer kun je op heel veel manieren combineren. Draag ‘m met Pasen bijvoorbeeld op een simpele jeans en een wit topje. Casual en toch heel stijlvol.

Paas-outfits #4: denim op denim

Denim op denim is weer helemaal in de mode dit voorjaar. Trek je favoriete spijkerbroek uit de kast en combineer deze met een bijpassend denim jack. Matchen de kleuren niet compleet met elkaar? Dat is geen probleem, want je mag lekker mixen komend seizoen. Een tip van de redactie: maak het jezelf makkelijk door te kiezen voor een denim overall. Zit lekker en je paas-outfit is in één keer klaar.

Paas-outfits #5: een satijnen rok met een trui

Alhoewel we begin deze week getrakteerd werden op prachtig lente weer, wordt het tijdens Pasen een stuk kouder. Draag daarom een trui op je favoriete satijnen rok, zodat je het niet koud krijgt. Pasen vraagt om pastelkleuren, dus pak eens die trui in het zacht geel uit de kast. Kies ook eens voor een wat langere rok die met je mee zwiert wanneer je opstaat om wat lekkers van de paastafel te pakken.

Ben je dol op de kleur paars? Na het lezen van dit artikel ben je dat zeker. We geven je namelijk 5 redenen om paars te dragen in de lente.

Tekst: Renée Prenger

outfit-inspiratie voor je paasbrunch

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »