Peach make-up wordt dé beauty trend van 2022

Klaar voor 2022? Met deze beauty trend wel! Wij voorspellen namelijk dat peach make-up dé beauty trend in 2022 gaat domineren.

De winter is nog maar net ingezet (en als we Piet Paulusma mogen geloven, wordt het ook nog schaats-weer). Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast vooruit te kijken naar die heerlijke lente waarin hopelijk alles weer mag en kan. Zie jij jezelf al weer zitten met een koud glas rosé op het terras? Juist, wij ook. En met peach make-up haal je dat gevoel alvast in huis.

Peach perfect

Deze beauty trend komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We spotten deze zachte kleur al op de catwalk voor de Spring Summer 2022 shows. Vinden we helemaal niet erg, want de kleur is hartstikke flatterend. En dan bedoelen we flatterend voor iedereen. Doordat de kleur peach tegenover blauw in de kleurencirkel ligt, is het een goede remedie voor donkere kringen onder je ogen. Kijk, dat is goed nieuws zo op de valreep van 2021!

Peach make-up inspiratie

Oké, maar als deze kleur dan zo veelzijdig is. Hoe draag je peach make-up dan precies? Nou, zo dus.

#1 Op je wangen

De warme ondertoon van de peach make-up geeft je direct een zomerse gloed. Handig in die kou!

#2 Op je ooglid

Voor als je toe bent aan een frisse oogschaduw kleur die je donkere oogleden wat oplichten. Geeft je direct een open blik.

#3 Op je lippen

Voor iedereen die het dragen van lippenstift nog niet aandurft: begin met peach make-up. Een toegankelijke kleur die heel wat weg heeft van je eigen lipkleur (en dat test je op deze manier).

#4 Op je nagels

Extra mooi bij een getinte huidskleur! Varieer met meerdere kleuren zoals hier, of lak je nagels in een prachtige peach nagellak. Het is aan jou, want je kunt er absoluut niet de mist mee ingaan.

Tekst: Renée Prenger

peach make-up wordt de trend van 2022

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »