Creëer je zo je de perfecte lipkleur?

De perfecte lipkleur: bestaat hij eigenlijk? Wel als het aan TikTok ligt. Volgens deze nieuwe hack creëer jij met de make-up die je al hebt de perfecte kleur voor op je lippen.

Deze hack gaat als een lopend vuurtje rond TikTok. De ene na de andere influencer gaat er mee aan de haal. Maar werkt het echt? Wij testen het voor je!

Dé perfecte lipkleur?

Wat heb je nodig?

  • Je wenkbrauwpotlood (of waar je je wenkbrauwen mee inkleurt);
  • Een vloeibare blush (of in de vorm van een mousse);
  • En een lipgloss.

Heb je de boel bij elkaar geraapt? Mooi, dan kunnen we aan de slag.

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

♬ original sound – Kenzie B 🐝

Als het aan de dame hierboven, Kenzie B, ligt hoef je nooit meer te investeren in een nieuwe lippenstift. Handig, want je wenkbrauwpotlood en blush gebruik je toch al elke dag. En die lipgloss? Die past perfect bij de nieuwe Y2K trends van 2022.

Na Kenzie B neemt de rest van de beauty wereld – die je natuurlijk vindt op het sociale kanaal TikTok – de hack massaal over. En voor alsnog lijkt dit te werken bij de meeste huidskleuren en huidtypes. Hoe het dus werkt? We nemen je mee in de hack.

Stap 1: omlijn je lippen met je wenkbrauwpotlood.

Stap 2: vul de binnenkant van je lippen in met je blush. Deze dep je als het ware op je lippen.

Stap 3: ga hier overheen met een doorzichtige gloss.

Et voilá. Je ideale lipkleur ligt op je lippen.

Andere tips voor de perfecte lipkleur

Nu denk je misschien: wat als ik geen vloeibare blush heb of eigenlijk mijn wenkbrauwen niet bijteken? Dan kun jij óók je ideale liptint vinden. Namelijk door naar een specifiek lichaamsdeel te kijken. Welk lichaamsdeel dat is, ontdek je in dit artikel.

Tekst: Renée Prenger

perfecte lipkleur

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »