Rond gezicht? Deze kapsels staan het mooist bij jou

Als vrouw kun je je heel wat kapsels aanmeten. Lang, kort, golvend, recht afgeknipt, met een pony, een schuine lok. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze kapsels passen het mooist bij een rond gezicht.

Met al die coupes om uit te kiezen snappen we echt wel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom verzamelen we speciaal voor jou de kapsels die extra mooi staan bij jouw ronde gezicht. Heb je een minuutje? Sla deze kapsels dan direct op. Alleen nog maar een afspraak maken bij de kapper en klaar is Kees…

De mooiste kapsels voor een lang gezicht

Trends komen en gaan, maar sommige kapsels blijven altijd bestaan. Wat aan het begin van het jaar helemaal on trend is kan bij Oud en Nieuw alweer uit zijn. Daarom hebben we voor dit artikel alleen ons oog laten vallen op de kapsels voor een rond gezicht waar je nooit de mist mee in kan gaan. Opletten geblazen!

Wanneer je een rond gezicht hebt oogt deze misschien wat bol en kort. Dat is helemaal niet erg, natuurlijk want iedereen is knap van zichzelf. Maar de meeste vrouwen met een rond gezicht willen je ‘m optisch verlengen, daar werken deze kapsels goed voor.

#1 Middenscheiding

Dames met een rond gezicht hebben vaak een symmetrisch gezicht. Daar past een middenscheiding uiterst goed bij. En het fijne is: het is ook hartstikke makkelijk voor elkaar te krijgen.

#2 Volume aan de bovenkant

Dames met een ronder gezicht kunnen de volume bij de wangen wat meer verdelen door een kapsel te dragen met veel volume aan de bovenkant. Dat kan door een half updo te creëren of met een haarclip aan de slag te gaan. En wil je écht extra volume? Ga dan lekker touperen.

#3 Natuurlijk tot de schouders

Hoe balanceer je een ronder gelaat? Door méér volume toe te voegen. Omarm je natuurlijke structuur en laat het op een ronde manier knippen. Nu kan er niemand meer om jouw prachtige uitstraling heen.

Ontdek ook de mooiste kapsels voor een lang gezicht.

Tekst: Renée Prenger

vrouw met rond gezicht

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »