Rosé Aperol Spritz is de haarkleur voor de zomer

Rosé Aperol Spritz ken je waarschijnlijk als het drankje met rosé, passievruchtsap en Aperol. Maar wist je dat het nu ook een zomerse haarkleur is?

We zagen de haarkleur voor het eerst bij actrice Busy Phillips. En later die avond, tijdens een optreden bij Watch What Happens Live, legde Philipps uit dat de tint was gemaakt om de kleuren van een Aperol Spritz te weerspiegelen.

instagram.com/busyphillips

De Rosé Aperol Spritz-tint bestaat uit tinten oranje en koraalroze, gemengd met elkaar. De kleur is niet alleen levendig en leuk voor de zomer, maar heeft ook een prachtige fade-out en biedt verschillende kleuren met één look.

instagram.com/busyphillips
Rosé Aperol Spritz
instagram.com/utopiahairandbeauty15
Rosé Aperol Spritz
instagram.com/hairbysatukylatasku

Overtuigd van de haarkleur? Het belangrijkste onderdeel van elke kleurverandering is grondig overleggen met je kapper en het is altijd handig om een ​​paar foto’s van de kleur en het uiterlijk die je in gedachten hebt mee te nemen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met je basiskleur. Als je bijvoorbeeld van jezelf een donkere haarkleur hebt, is het moeilijker om je haar licht te verven dan wanneer je blond haar hebt.

Wanneer je haar professioneel laat kleuren, is het belangrijkste onderdeel van het onderhoud het gebruik van een hoogwaardige, professionele shampoo en conditioner. Bijvoorbeeld L’Oréal’s Vitamino Color-lijn:

Rosé Aperol Spritz
L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Shampoo, €16,95 / Klik hier om te shoppen
Rosé Aperol Spritz
L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Conditioner, €21,95 / Klik hier om te shoppen

Header beeld: instagram.com/danger_raver

Tekst: Aimée Kniese

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles