‘Shatush’: het nieuwe Balayage

Haartrends komen en gaan. Het ene moment willen we massaal roze haar, het volgende moment juist een pixie cut. Maar er is één haartrend die de tand des tijds heeft doorstaan: Balayage. Balayage is de ultieme kleurtechniek met minimaal onderhoud, voor een subtiel zonovergoten tint die naadloos uitgroeit. Nieuw is: Shatush!

Deze populaire kleurtechniek omvat het verven van delen van het haar met blonde en gouden highlights op een vegende manier. De nieuwste variant van deze techniek heet Shatush. Shatush is een techniek uit de vrije hand. De techniek accentueert alleen het haar dat de zon raakt. Domenico Casella, een colorist bij Neville Hair & Beauty, heeft de techniek uit Italië meegebracht.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🅓🅞🅜🅔🅝🅘🅒🅞 (@iamdomenicocasella)

Voor Shatush worden delen van het haar getoupeerd voordat de kleur wordt aangebracht, zodat slechts een deel van het haar wordt blootgesteld. Net als bij Balayage is het resultaat een zachte kleurovergang van wortel tot punt, dat er ‘sun-kissed’ uitziet. Bijzonder aan deze techniek is dat er geen folies gebruikt hoeven te worden. Dit is uiteindelijk beter voor de conditie van het haar en het ook helpt beschermen tegen de hitte.

Inspiratie nodig voor je volgende kappersbezoek? Scroll dan verder!

instagram.com/hairladyrae
SHatush
instagram.com/brittsully
instagram.com/iamdomenicocasella

Header beeld: instagram.com/goar.sarukhanyan

Tekst: Aimée Kniese

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »