Dit zijn de 3 skincare producten waar je echt niet zonder kan

Een mooie huid in een handomdraai. Dit zijn de 3 skincare producten waar je echt niet zonder kan.

Als je gaat investeren in een nieuwe skincare routine dan kun je op het web veel informatie vinden over ‘de perfecte routine’. Maar het komt allemaal op hetzelfde neer: elke huid is anders. Waar product X heel goed werkt voor Jantje, werkt product B juist goed voor Pietje.

Maar hoe het ook zit met jouw huidje: dit zijn de 3 skincare producten waar je echt niet zonder kan. Ook jij niet.

#1 Een cleanser

Cleansing is noodzakelijk voor iedereen. Of je nu een flinke laag make-up draagt of helemaal niks op je gezicht smeert behalve zonnebrandcrème: je huid moet twee keer op een dag worden schoongemaakt met een cleanser. Zodra je wakker wordt en voordat je gaat slapen. Of je nu één keer cleanst, of kiest voor een double cleanse: je hebt die cleanser dus absoluut nodig. Voor het verwijderen van viezigheden, maar ook om de producten die je erna op je huid smeert beter hun werk te laten doen.

De beste cleanser voor jouw huid is uiteraard afhankelijk van je huidtype. In de meeste gevallen werkt micellair water heel goed of een zachte rozenwater om je huid mee schoon te maken.

#2 Moisturizer

Een voedende crème is enorm belangrijk om je huid gehydrateerd en elastisch te houden. De één heeft een hele vette crème nodig, de ander heeft al genoeg aan een likje van een ‘normale’ moisturizer. Gelukkig is er bij de drogist volop keuze voor jouw huidtype. Gebruik het in de ochtend én voordat je naar bed gaat. Of kies een keer voor vaseline slugging.

#3 Zonnebrandcrème

Of de zon nu hoog aan de hemel prijkt of dat het middenin de winter is: je hebt altijd zonnebrandcrème nodig! Smeer na je dagcrème een laagje SPF op je huid zodat je huid al-tijd beschermt is tegen Uv-stralen.

Dus nog even in het kort: wat je huidtype ook is, dit zijn de 3 skincare producten waar je echt niet zonder kan:

  • cleansers;
  • moisturizers;
  • en een zonnebrandcrème.

Tekst: Renée Prenger

Inspiratie: Glamour UK

skincare producten waar je echt niet zonder kan

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »