Dit is de nieuwe Sonos speaker van IKEA!

IKEA lanceert een nieuwe Sonos speaker waar we ons interieur mee kunnen versieren. Deze muziekbox mengt zich smaakvol in je interieur waardoor je altijd kunt genieten van het mooiste geluid. Ontdek hier alles over deze nieuwe box!

Na de Sonos tafellamp en boekenplank lanceert Sonos in samenwerking met de Zweedse woongigant een nieuwe Sonos speaker. Tot grote blijheid van het grote publiek, want de eerste lichting van de betaalbare speakers vlogen als warme broodjes over de toonbank.

De dunste Sonos speaker die je ooit hebt gezien

De tafellamp heeft ook in mijn huis een prominente plek gekeken in het interieur en het warme geluid gun ik iedereen. Ik was daarom blij dat ik als een van de eersten de nieuwste box in werking kon zien. Wat mij opviel? Het is misschien wel die dunste Sonos speaker die ik ooit heb gezien. Je kunt hem ophangen als schilderij en niemand die door heeft dat daar het prachtige geluid vandaan komt.

De nieuwste toevoeging van de SYMFONISK

SYMFONISK

Na de eerste succesvolle SYMFONISK speakers lanceert IKEA nu speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Je kunt hem aan de muur ophangen als schilderij of neerzetten zoals op de afbeelding hierboven. Door de verschillende panelen en de keuze tussen een wit of zwart frame, kun je deze Sonos speaker helemaal personaliseren naar jouw smaak.

Stjepan Begic, Product Developer IKEA of Sweden zegt: “Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe SYMFONISK speaker was dat het product gezien kan worden als een kunstwerk. En dat is gelukt!

Haal jij de nieuwste Sonos speaker in huis?

Het zwarte en witte frame is sinds 15 juli beschikbaar in de winkels van IKEA en de verschillende panels kun je vanaf 1 september los aanschaffen. De kosten? De speaker zelf kost €179,- en de losse panelen variëren van €14,99 tot €29,99.

Meer lezen over interieur? We zetten eerder al onze vijf favoriete interieurwinkels voor je op een rij.

Tekst: Renée Prenger

dit is de nieuwste Sonos speaker van IKEA aan de wand

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »