Een fijne Spring/Summer look in 4 stappen

Hè, hè, we kunnen eindelijk weer naar het terras. Na maanden thuis gezeten te hebben, is het tijd voor een knap kapsel dat helemaal past bij het nieuwe seizoen. In onze nieuwste tutorial laten we je zien hoe je de ideale Spring/Summer look creëert in maar vier stappen!

Voor deze elegante Spring/Summer look gebruiken we bij the Chair het liefst de style producten van ghd. Deze stylen niet alleen je haar, maar beschermen je lokken ook tegen de hitte van de tools. Niemand zit immers te wachten op beschadigd haar, toch? Deze bijzondere stijltang maakt gebruik van en 185 graden technologie: alle tools van ghd behouden altijd een consistente temperatuur waarmee het haar optimaal mee wordt gestyled. Hiermee heb je iedere dag een ‘good hair day’.

In 4 stappen een prachtig zomers kapsel

Stap 1: spray hitte bescherming spray in je haar

Bij ghd vinden ze de bescherming van je haar heel belangrijk. Omdat we in deze video aan de slag gaan met een stijltang, willen we eerst onze lokken optimaal beschermen. Deze heat protection spray vormt een onzichtbare beschermingslaag waardoor je een einde maakt aan gespleten lokken en pluizig haar.

Heat protection spray €23,-

Stap 2: stijl het haar met een stijltang

Ben je nog op zoek bent naar een goede stijltang? Neem dan vooral een kijkje bij de stijltangen van ghd. Deze zijn namelijk voorzien van de nieuwste technieken die je haar optimaal beschermen. Onze favoriet is de Platinum+ Styler. Deze stijltang ligt fijn in de hand en zorgt voor minder haarbreuk en twee keer zoveel kleurbehoud.

Platinum+ Styler €265,-

Stap 3: maak een zijscheiding

Dit kan met de punt van een kam. Laat de zijscheiding beginnen ter hoogte van het hoogste punt van je wenkbrauw. Zorg voor een mooie en verzorgde scheiding in je haar.

Stap 4: maak het voorste deel van haar strak

Dit kan met een speciale waxspray. Kam met een borstel of kam het haar van je lok strak achter je oren zodat je een klassieke en strakke look krijgt. Herhaal dit ook bij je andere lok zodat beide scheidingen strak achter je oren zitten. Heb je geen waxspray bij de hand? Dan kan een klein beetje wax of gel ook wonderen doen.

Wil je meer tutorials zien van The Chair? Alle video’s over haar kun je op ons YouTube-kanaal terug zien. Meer lezen over haar kan op deze speciale pagina over Hair.

Deze tutorial is tot stand gekomen in samenwerking met ghd. Volg ghd ook op social media voor fijne haartips en mooie producten voor in je haar: Facebook: ghdNederland, Instagram: @ghdhairbenelux

Hairstylist: Djamiela Spanjaard, Model: Tanja Kok, Make-up: Nikki van Wijngaarden, Stylist: Michelle Falck

Spring/Summer look in 4 stappen

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »