Zo maak je je stijl- of krultang schoon

Je weet vast dat het belangrijk is om je make-upkwasten te wassen. Maar wist je dat het net zo essentieel is om regelmatig je hittetools, zoals je stijl- of krultang, schoon te maken? In dit artikel vertellen we hoe je je stijl- of krultang schoon kunt maken.

Zo maak je je stijltang schoon

De platen van stijltangen kunnen stof en vuil verzamelen. Wanneer je een regelmatige gebruiker van haarproducten bent, zoals serums en haarlak, blijft er zeker wat residu achter op de platen van je stijltang.

Om je stijltang schoon te maken zorg je er eerst voor dat de stijltang uit en volledig afgekoeld is. Gebruik vervolgens een licht vochtige, schone doek met warm water op de platen. Gebruik geen babydoekjes. Deze kunnen olieachtige resten achterlaten op je stijltang.

Zo maak je je krultang schoon

Net als met een stijltang kun je een ietwat vochtige doek met warm water gebruiken om de krultang te reinigen van eventuele productresten. Haal altijd de stekker uit het stopcontact en laat de krultang afkoelen voordat je deze schoonmaakt.

Tekst: Aimée Kniese

stijl- of krultang

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »