3x summer hairstyles met een haarklem

Zonnebrand in de tas. Handdoek van zolder gehaald. Je nieuwe zomerkleding aan. Tijd voor het strand! Zeker met deze easy summer hairstyles met een haarklem.

Hulde aan de haarklem

We zijn dol op de haarklem. Dit accessoire uit de 90’s is nu al onmisbaar in onze garderobe. We dragen ons haar binnen no time op een chique manier. Het is makkelijk, ziet er sophisticated uit en is geschikt voor elk haartype. Meer weten over dit accessoire dat een comeback maakt? Lees dan dit artikel.

Ook voor krullen

Wanneer je krullend haar hebt, is de zomer voor jou een feest en een ellende tegelijk. Door het zoute zeewater worden je krullen heel gedefinieerd. Maar wanneer je op vakantie gaat naar een plek waar de luchtvochtigheid lekker hoog is, wordt die krullenbos van je echt ontembaar. Aangezien vrouwen met stijl haar hier veel minder ‘last’ van hebben, leek het ons fair om een tutorial te filmen met krullende haren. Speciaal voor alle krullenbollen onder ons.

Kijk je mee?

Onze modejournalist en haarexpert Renée deed het voor jullie voor. Zie je hoe makkelijk deze summer hairstyles zijn? Nog even in ’t kort (voor als het te snel ging).

Summer hairstyles mét klem, voor krullen

#1 Makkelijke updo. Je draait je lokken zo dat er een soort chiffon ontstaat. Door de krullen krijgt je haar een mooie structuur en blijft de haarklem goed zitten. Zeker wanneer je kiest voor een haarklem van hoge kwaliteit. Renée gebruikt hier de haarklem van [i]. Nieuwsgierig naar dit merk? In dit artikel schreven we er alles over.

#2 Paardenstaart 2.0. Haarelastieken zijn onvindbaar in je strandtas. Gelukkig kun je ook met een haarklem een staart maken. klem je haar onderaan zodat de rest van je lokken springerig rond je gezicht vallen.

#3 Half updo. Ideaal wanneer je even een twist wil geven aan een losse coupe. Makkelijk en geeft je haar instant meer volume.

Tekst: Renée Prenger

summer hairstyles

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »