Sunny Girl Blonde: de perfecte haarkleur voor de lente

vrouw met Sunny Girl Blonde haarkleur

We zitten misschien nog middenin de winter, maar we houden toch liever oog op het zonnige weer dat er aan komt. Sunny Girl Blonde is namelijk dé kleur van de lente.

Na al die grijze luchten van de afgelopen weken kunnen we een zonnige noot wel gebruiken. En hoe kun je nu beter het nieuwe seizoen in gaan dan met een nieuwe haarkleur? Wij introduceren: Sunny Girl Blonde.

Sunny Girl Blonde

Alhoewel bruin door het gros van de mens blijkbaar als de meest aantrekkelijke haarkleur aanwijst, kiezen we deze lente toch voor een blonde coupe. En dan wel een hele frisse variant. Dit zien we ook terug aan de zoekopdrachten in TikTok. Dûh, want dit is hét medium waar iedereen zijn haarjourney deelt. #hairgoals dus.

#blondehairtransformation is op dit moment trending – denk aan zo’n 8,4 miljoen bezoekers gemiddeld. En die nieuwe Sunny Girl Blonde haarkleur is hier dus helemaal op ingespeeld.

Sunny side up

Maar ja, wat is er zo zonnig aan dan? Het is een helder blonde kleur met een gouden ondertoon. Net als de zon, dus. En alsof je met je haar en koppie in de zon hebt gezeten. Moet je dan bang zijn voor eventuele schade? Nee hoor, als je deze producten gebruikt niet.

Zonnestraal

Ben je overtuigd? Laat die zonnige inspiratiebeelden dan maar komen!

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles