The Chair is op zoek naar creatieve haarstylisten

Ben jij een super creatieve haarstylist? Dan is The Chair op zoek naar jou! We zijn op zoek naar fantastische kappers die hun creativiteit de vrije loop durven te laten en die op zoek zijn naar een platform om hun creaties te tonen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Bij The Chair geven we creatievelingen uit de haarwereld maar al te graag de ruimte om zich te ontwikkelen en te experimenteren met prachtige kapsels. Wij zijn dan ook op zoek naar jonge haarstylisten die staan te trappelen om nieuwe kapsels te creëren en dit op beeld vast te leggen. Het maakt niet uit als je nog geen ervaring hebt in het maken van video’s.

Voor de tutorials op de website werkt The Chair o.a. samen met L’Oréal Professionnel, Matrix, Redken, Biolage, milk_shake, Depot, ghd & more.

Ben jij:

  • Een creatieve haarstylist met een rijke fantasie en oog op de laatste haartrends?
  • Een haarstylist die toe is aan een nieuwe uitdaging?
  • Een haarstylist die zin heeft om zijn/haar netwerk uit te breiden?
  • Een haarstylist die graag zijn/haar kunsten wilt laten zien aan een groot publiek middels ons platform?
  • Werkzaam of woonachtig in de regio Amsterdam?

De samenwerking met The Chair zal er als volgt uit gaan zien:

  • Je bedenkt prachtige kapsels die passen bij de trends van vandaag de dag
  • Middels een toegankelijke tutorial laat je via een video zien hoe je deze coupe zelf kunt namaken
  • Je naam en creaties worden via ons YouTube kanaal en de social media kanalen van ELLE aan een groot publiek tentoongesteld

Zin om met ons samen te werken? Stuur dan je motivatie, een aantal foto’s/video’s van eerder werk én een korte introductie van jou als stylist naar nikki@the-chair.com. Wij kijken al uit naar jouw reactie!

Over The Chair:

The Chair is hét platform op het gebied van haar en make-up. Wij spotten als eerste dé haar en make-up trends. The Chair Professionals leggen in tutorials uit hoe je jouw favoriete look zelf gemakkelijk kunt creëren en delen al hun haar en make-up tips- & tricks. Onze missie is om de brug te vormen die professionele informatie toegankelijk maakt voor de consument, maar ook informatie vanuit de consument terugkoppelt naar de professional. Hiermee willen we jou inspireren door te laten zien dat een goed kapsel en een mooie make-up look je zóveel meer uitstraling kan geven.

Creatieve haarstylisten oproep

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »