Deze TikTok blush-hack gaat viral

Een mooie blush kan je look naar de next level tillen. Het accentueert de jukbeenderen, voegt dimensie toe aan je gezicht en versterkt tegelijkertijd je uitstraling. En met deze blush-hack heb je het zo voor elkaar.

Nu is er echter een blush-hack die viral gaat op TikTok. De hack is afkomstig van TikTok-gebruiker @meganlavallie. In de video, die momenteel meer dan 100.000 likes heeft, brengt Megan een liquid blush op verschillende manieren. Op deze manier laat ze zien dat de manier waarop je je blush aanbrengt, je gezichtsvorm volledig kan veranderen, afhankelijk van waar je het aanbrengt.

@meganlavallie

Blush is my favorite part 🥰#makeuptipstiktok #makeuptutoriual #blush #rarebeautyblush

♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Eerst brengt Megan de blush aan een kant aan, op de appeltjes van haar wangen. Aan de andere kant van haar gezicht brengt ze de blush aan op de bovenkant van de jukbeenderen. De kant met de blush op haar jukbeenderen geeft haar gezicht een ‘liftend’ effect, terwijl dat niet het geval is voor de andere kant.

Vervolgens brengt ze op een schoon gezicht drie stippen van dezelfde liquid blush aan onder haar jukbeen aan één kant van haar gezicht om haar gezicht meer contouren te geven. Aan de andere kant zorgt het voor een ‘volle wang’ -look door vier stippen blush net boven de kaaklijn aan te brengen.

Ten slotte brengt ze vijf stippen van dezelfde blush aan op de bovenkant van de wangen en de brug van haar neus, wat een ‘sunkissed’ look creëert.

Tekst: Aimée Kniese

tiktok blush-hack

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »