Top 10 winter looks die ik vond op Instagram

Het kan je natuurlijk niet ontgaan zijn. De afgelopen week was koud, bijzonder koud. Dat houdt natuurlijk in dat we eindelijk weer eens kunnen schaatsen, met de kids kunnen sleeën, wandelingen kunnen maken in een wit winter landschap. Allemaal prachtig natuurlijk maar daarbij moeten we ons wel heel erg goed warm aankleden.

En laat nou net dat bij mij dat is een lastig punt zijn. Ik heb een voorkeur voor de warmere dagen van het jaar, zijde jurkjes in de zomer, korte tops zonder mouwen en dat alles het liefste bij een graatje of 30. Hoe warmer beter! Ik ben het type dat spontaan bedenkt om ballerina’s te dragen als het net onder het vriespunt zakt. Of op die warme zomeravond een look niet compleet kan maken zonder dat ene wollen vest. Juist wat betreft mijn mode tentakels met betrekking op het weer zijn ‘way off!

Maar goed, wat betreft inspiratie bevind ik mijzelf vaak op instagram. Ik heb meerdere ‘Save’ borden met allerlei mode inspiratie. Vandaag deel ik mijn 10 saves met jou van mijn favoriete winter looks die ik voorbij zag komen. Want ondanks dat de dooi inzet deze week zijn er vast nog genoeg momenten waar je een volledige winter look nodig hebt.

Ik ga mijn in ieder geval alvast verheugen op beter weer. Een voorjaar zonnetje zie ik wel zitten en zo ook de voorbereiding van mijn nieuwe zomer garderobe.

With Love,

Iris

www.iweari.com

@i_wear_i

Iris Poldervaart Winterlook

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »