3x Uitgaan kapsels voor aankomend weekend

vrouw met mooi uitgaan kapsel

Nu de coronaregels van de baan zijn en je na het eerste weekend uit een week in quarantaine hebt gezeten – je bent niet de enige – is het weer tijd om op stap te gaan. Maar wat moet je doen met je haar? Deze drie uitgaan kapsels bieden uitkomst.

Leuk hè, dat we weer uit mogen met z’n allen. Na eerst even een coronabesmetting te hebben opgelopen – het was immers Carnaval – kan je er nu weer vol tegenaan. Een drankje drinken in je favoriete kroeg en een dansje wagen op de dansvloer. Eindelijk weer in een veel te hete ruimte je heupen wiegen. Maar, wat doe je nu met je haar? Daar komt The Chair om de hoek kijken.

Na twee jaar corona kunnen we ons bijna niet meer herinneren hoe het was om op stap te gaan. Wat deed je ook alweer aan? Je bent vergeten dat het soms standje sauna is (sta je daar met die coltrui) en je bent even vergeten dat de jeugd ook opeens 18 is. Kortom: je moet weer even wennen.

3x swingende uitgaan kapsels

Om het stapavond seizoen in te luiden delen we hier de 3 knapste uitgaan kapsels voor aankomend weekend. Afgekeken van de rode loper van de SAG-awards.

#1 side wet ook

Het is warm en je haar plakt binnen no time tegen je nek aan. Hoe kun je dit het beste verbloemen dan met een side wetlook? Je maakt een mooie zijscheiding en gaat met gel en een kammetje over één zijkant heen. Zo kan je blijven schudden met je mooie lokken, zonder dat het opvalt dat je transpireert.

#2 Half updo

Wil jij er zeker van zijn dat je haar niet in je gezicht wappert als je een rondje om je as draait? Kies dan voor dit prachtige kapsel van Laverne Cox. Makkelijk en super chic.

#3 Vet haar? Geen probleem!

Na een avondje uit stap je toch onder de douche. Zonde om die haarbos van je te wassen voordat je de dansvloer op stapt. Maak dan ook een strakke knot naar achteren met gel en haarlak. Strak en lekker makkelijk. Zo blijft je kapsel de hele avond zitten – ongeacht hoe wild -ie wordt. Selena Gomez doet het je al voor.

Ook leuk voor je volgende stapavond: deze drie kapsels uit de serie Euphoria.

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles