De mooiste Valentijnsdag cadeaus voor hem

romantisch stelletje

Je wil hem verrassen op Valentijnsdag, maar hoe doe je dat? We tippen je een aantal hebbedingetjes waar elke man blij van wordt. Oók wanneer hij alles al lijkt te hebben. Dit zijn de leukste Valentijnsdag cadeaus voor hem.

Tip 1: parfum

Dit is een gevalletje: ik koop het ook voor mezelf. Want een lekker geurende man wordt opeens een stuk aantrekkelijker. Kies je favoriete parfum uit en doe hem cadeau. Wist je dat parfum ook herinneringen vasthoudt? Je wordt direct aan je lief herinnerd wanneer je zijn parfum ruikt. Hoe fijn is dat?

Favorieten hebben wij genoeg, maar als we dan toch echt moeten kiezen zouden we de klassieke Chanel Bleu cadeau doen.

€116,21 | Shop hier

Tip 2: aftershave

Deze valt onder de categorie: altijd handig. Een aftershave heeft elke man nodig, dus investeer in een kwalitatief product. En geloof ons maar, daar gaat hij hartstikke blij mee zijn. Zijn baard is mooi verzorgd en wordt beschermd tegen huidirritatie. Wij zijn fan van dit exemplaar van Depot.

€26,95 | Shop hier

Tip 3: een huisgemaakt diner

Uiteten gaan is leuk, maar de liefde van een man gaat door de maag. Neem daarom de tijd om uitgebreid voor je lief te koken. Maak zijn favoriete gerecht, koop een goede wijn en kleed de kamer leuk aan. Bonuspunten als je in je lingerie gaat koken. Gordijnen dicht en maak je maar op voor een hele romantische avond…

Tip 4: skydiven

In het rijtje leukste Valentijnsdag cadeaus voor hem kan een toffe activiteit natuurlijk niet ontbreken. Daag hem uit om met je te gaan skydiven. Avontuurlijk en een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Weer eens wat anders dan een etentje bij kaarslicht!

Tip 5: lingerie

Niet om aan hem te geven, natuurlijk. Maar om te dragen op Valentijnsdag. Lingerie is een cadeau aan jezelf én aan hem. Win-winsituatie, dus. Kies voor een spannende rode set van een bh en bijpassend slipje en laat de romantiek maar komen!

Tekst: Renée Prenger

Join The List!

Sign up to receive the latest news, tips, trends and articles