Aha! Hier kan je vaseline óók voor gebruiken

Vaseline slugging is hot and happening. Dat is ook niet zo gek, want vaseline gebruiken is hartstikke interessant. Maar niet alleen voor de huid, want hier kun je dit wondermiddel óók voor gebruiken.

#1 DIY-scrub

Meng vaseline met grof zeezout of suiker om lekker mee te scrubben. Ideaal voor je lippen of misschien zelfs je benen. Vaseline zorgt ervoor dat je huid verzorgd wordt terwijl je scrubt – hoe fijn is dat?

#2 Wanneer je oorbellen niet zo vaak draagt

Draag jij niet dagelijks oorbellen? Dan stel je het vast uit om die oorlellen door te prikken. Verlicht de pijn door eerst vaseline op de oorlellen én het uiteinde van de oorbellen te smeren. Gaat het doorprikken een stuk makkelijker.

#3 Laat je wimpers groeien

Wil je wimpers beter beschermen zodat ze zorgeloos door kunnen groeien? Breng dan vanavond voordat je gaat slapen een klein beetje vaseline aan op de wimperrand. Wedden dat ze minder snel uitvallen?

#4 Gebruik het rond je nagellak

Ben jij niet zo pietjeprecies? Breng dan met een wattenstaafje een klein beetje vaseline aan rond de nagelrand. Wanneer je uitschiet komt de nagellak niet op de huid terecht waardoor je deze restjes eenvoudig weg kunt halen.

#5 Natuurlijke highlighter

Vaseline gebruiken kan wonderen doen. Je kunt met vaseline heel wat luxe beauty producten vervangen. Denk aan die luxe highlighter bijvoorbeeld. Een stipje vaseline op je jukbeenderen kan wonderen doen.

#6 Ruik je parfum de hele dag

Parfum is heerlijk, maar kan jammer genoeg snel vervagen. Dit kun je verminderen door eerst een dun laagje vaseline aan te brengen op de plek waar je normaliter parfum plaatst. Aan de binnenkant van je pols bijvoorbeeld. Door vaseline zo te gebruiken ruik je je parfum de hele dag door.

Tekst door Renée Prenger

Inspiratie : WhoWhatWear UK

vaseline gebruiken huid

LATEST posts

BALMAIN Holiday wishlist!

Holiday season is begonnen! Maar wat zet je nou op je wishlist? Wij hebben de perfecte BALMAIN producten op een rijtje gezet!  1. leave in conditioning

Read more »

Balayage is hot!

Balayage is een haartrend die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Logisch volgens ons – balayage is dé haartrend als het gaat

Read more »